Menu Sluiten

Prijzen Led Lichtbak Vrachtwagen

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

00763080076308

More info

tags: Cabine Verlichting Vrachtwagen – Leveranciers Cabine Verlichting Vrachtwagen – Handelaars Cabine Verlichting Vrachtwagen – Bedrijven Cabine Verlichting Vrachtwagen – Decoratie Verlichting Vrachtwagen – 

Wenst u meer info over prijzen led lichtbak vrachtwagen kijk dan vlug op https://matro.be | Prijzen Led Lichtbak Vrachtwagen

Verlichting Prijzen Led Lichtbak Vrachtwagen

Als je een eigen bedrijf hebt en met regelmaat de weg op gaat met je vrachtwagen, dan is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Verlichting speelt hierbij een cruciale rol. Maar wat zijn nu eigenlijk de prijzen voor een led lichtbak voor je vrachtwagen? In dit artikel geven we je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Waarom kiezen voor een led lichtbak?

Voordat we ingaan op de prijzen van een led lichtbak voor je vrachtwagen, is het goed om te weten waarom je überhaupt zou kiezen voor deze vorm van verlichting. Ten eerste is led verlichting energiezuiniger dan bijvoorbeeld neon of halogeenverlichting. Dit betekent niet alleen dat je kosten bespaart op je energierekening, maar ook dat je minder vaak de verlichting hoeft te vervangen. Daarnaast heeft led verlichting een lange levensduur en is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Het is dus zeer geschikt voor het opvallen en herkenbaar maken van je vrachtwagen.

Prijsverschillen tussen verschillende maten lichtbakken

Een led lichtbak voor een vrachtwagen is verkrijgbaar in verschillende maten. Logischerwijs hebben grotere lichtbakken een hogere prijs dan kleinere lichtbakken. De gemiddelde prijs voor een led lichtbak van 1 meter bij 50 centimeter is ongeveer €450. Voor een lichtbak van 1 meter bij 1 meter betaal je al snel €600. De grootste lichtbakken, met een afmeting van 2 meter bij 1 meter, kunnen oplopen tot wel €1500.

Verschil tussen een losse lichtbak en een geïntegreerde lichtbak

Naast de grootte van de lichtbak, zijn er nog meer factoren die van invloed zijn op de prijs. Zo is er een verschil tussen een losse lichtbak en een geïntegreerde lichtbak. Bij een losse lichtbak worden de letters en logo´s apart bevestigd, terwijl bij een geïntegreerde lichtbak de letters en logo´s al in de lichtbak verwerkt zitten. Een geïntegreerde lichtbak is dus duurder, maar zorgt wel voor een strakke en professionele uitstraling. De gemiddelde prijs voor een geïntegreerde lichtbak voor een vrachtwagen is tussen de €650 en €800.

Extra opties en accessoires

Naast de prijs van de lichtbak zelf, zijn er ook nog extra opties en accessoires waar je voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een afstandsbediening om de lichtbak te bedienen of een lichtsensor waardoor de lichtbak automatisch aan gaat wanneer het donker wordt. Deze extra opties kunnen de prijs van de lichtbak nog verder opdrijven.

Vergelijk offertes voor de beste prijs

De prijzen van led lichtbakken voor vrachtwagens kunnen dus flink variëren. Om de beste prijs te vinden, is het verstandig om verschillende offertes bij verschillende aanbieders op te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Zo kun je niet alleen kiezen voor de lichtbak die past bij jouw budget, maar ook voor de aanbieder die de beste service biedt.

Bespaar kosten op lange termijn

Hoewel de prijzen voor led lichtbakken voor vrachtwagens misschien in eerste instantie hoog lijken, is het belangrijk om te beseffen dat je op de lange termijn kosten bespaart. Led verlichting gaat namelijk langer mee en is energiezuiniger dan andere vormen van verlichting. Hierdoor hoef je minder vaak de verlichting te vervangen en bespaar je op je energiekosten. Ook zorgen de opvallende lichtbakken voor meer herkenbaarheid en naamsbekendheid, wat kan leiden tot meer klanten en omzet.

Kies de juiste lichtbak voor jouw vrachtwagen

In dit artikel hebben we je een overzicht gegeven van de prijzen voor led lichtbakken voor vrachtwagens. Houd bij het maken van je keuze rekening met de grootte van de lichtbak, de opties en accessoires en vergelijk verschillende aanbieders voor de beste prijs. Zo kies je uiteindelijk de juiste lichtbak voor jouw vrachtwagen en zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent op de weg.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijzen led lichtbak vrachtwagen

!–StopPubText–>.