Menu Sluiten

Oplossingen Verlichting

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Voor al uw elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een goede elektricien? Bij Elektro Wouters NV heten wij u van harte welkom. Onze kernwoorden zijn “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”. Ons doel is om al onze klanten het resultaat te bezorgen dat zij voor ogen hebben, of zelfs meer.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Laten we ons even voorstellen. Elektro Wouters NV uit Beerzel is uw partner voor zowel nieuwbouw- en verbouwingsprojecten als herstellingen en renovaties. Wij zijn actief binnen de particuliere en industriële sector en leveren kwaliteitsvolle onderhouds-, installatie- en reparatiewerkzaamheden voor machines, elektriciteitsinstallaties en gebouwen. Of het nu gaat om het bijplaatsen van stopcontacten of bijvoorbeeld het installeren van domotica, u rekent steeds op het beste resultaat. Ook voor een laadstation voor een elektrische auto kunt u bij ons terecht. Ons ervaren en gedreven team, dat ondertussen meer dan 30 bedienden en arbeiders telt, bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. Die ervaringen komen natuurlijk bijzonder goed van pas, ook voor nieuwe opdrachten. Zo werken wij momenteel met een erkenning klasse 5. Veiligheid op de werf dragen wij trouwens zéér hoog in het vaandel. Wij werken steeds volgens de VCA-normen. Interne opleidingen houden ons hierover volledig up-to-date.

Ons aanbod:

Vertrouw op onze expertise voor complexe opdrachten

Heeft u een nieuwbouw- of verbouwingsproject? Dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zelfs met de meest specifieke. Want met die complexe opdrachten maken we pas écht het verschil! Ontdek alles over onze verschillende diensten online en maak een afspraak met een van onze specialisten. Maak hier alvast kennis met ons team. Twijfelt u nog? Laat onze realisaties u dan overtuigen.

02184530218453

More info

tags: Verlichting – Vergelijken Verlichting – Verlichting Kopen – Verlichting Antwerpen – Leveranciers Verlichting – 

Wenst u meer info over oplossingen verlichting kijk dan vlug op https://www.elektrowouters.be/ | Oplossingen Verlichting


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen verlichting

NO AI

overslaan en naar de inhoud gaan landen vind een verdeler vacatures legrand doehetzelf contacteer ons nederlands franais welkom bij legrand wilt u ga verder op de nederlandse website word doorverwezen naar de website van uw land uw keuze word opgeslagen voor uw volgende bezoek bedrijf legrand is gevestigd in bijna landen of kies een land amerika brazil usa aze china india europa austria belgium finland france germany italy spain oceani australia bekijk andere landen legrand belgi ecataleg ecataleg bediening signalisatie en bekabelingstoebehoren bediening signalisatie en bekabelingstoebehoren bedradingskokers bedradingskokers transcab oplossingen verlichting voor uw firma op maat halogeenvrij lina bedradingskokers lina tang lina toebehoren diverse bedieningen bescherming ip voor kabels rj hypra meerpolige connectoren en kits van meerpolige connectoren lastscheidingsschakelaars met draaibediening nokkenschakelaars osmoz draadbusjes wartels en kabelbandjes colring.

infomacobv.be leuerbroek kinrooi home activiteiten algemene elektriciteitswerken knx domotica energieoplossingen verlichting security safety onze winkel over ons realisaties contact jobs menu home activiteiten algemene elektriciteitswerken knx domotica energieoplossingen verlichting security safety onze winkel over ons realisaties contact jobs home contact contacteer ons indien u nog vragen heeft over onze producten of diensten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen Enige opheldering over oplossingen verlichting We zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. beschikbaar van adres leuerbroek kinrooi emailinfomacobv.be name email phone company message verstuur u bent ook altijd welkom in onze winkel te kinrooi voor informatie en advies over onze goederen en diensten als toonaangevend bedrijf in de sector van elektrische en elektronisc.

Meer info over Oplossingen verlichting

the store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Menu menu sluiten zoek hier in de hele webwinkel… Zoeken profielen amp decoratieve platen profielen meubelbeslag interieur en techniek keukenuitrusting voorraadhouders afvalbehandeling werkvlakken en spatwaterbescherming huishoudtoestellen verluchting en toebehoren leefruimteoplossingen uitrusting voor kledingkasten en garderobes garderobehaken bedbeslag multimediaopberging ladders tafelbeslag meubelvoeten wielen meubelvoeten en wielen tafelpoten en meubelvoeten tafelbeslag badkameruitrusting en sanitair kantoor en winkelinrichting bureau rolcontainers en kastwandsystemen winkelinrichtingsystemen ladesyst.