Menu Sluiten

Handelaars Verlichting

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Voor al uw elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een goede elektricien? Bij Elektro Wouters NV heten wij u van harte welkom. Onze kernwoorden zijn “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”. Ons doel is om al onze klanten het resultaat te bezorgen dat zij voor ogen hebben, of zelfs meer.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Laten we ons even voorstellen. Elektro Wouters NV uit Beerzel is uw partner voor zowel nieuwbouw- en verbouwingsprojecten als herstellingen en renovaties. Wij zijn actief binnen de particuliere en industriële sector en leveren kwaliteitsvolle onderhouds-, installatie- en reparatiewerkzaamheden voor machines, elektriciteitsinstallaties en gebouwen. Of het nu gaat om het bijplaatsen van stopcontacten of bijvoorbeeld het installeren van domotica, u rekent steeds op het beste resultaat. Ook voor een laadstation voor een elektrische auto kunt u bij ons terecht. Ons ervaren en gedreven team, dat ondertussen meer dan 30 bedienden en arbeiders telt, bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. Die ervaringen komen natuurlijk bijzonder goed van pas, ook voor nieuwe opdrachten. Zo werken wij momenteel met een erkenning klasse 5. Veiligheid op de werf dragen wij trouwens zéér hoog in het vaandel. Wij werken steeds volgens de VCA-normen. Interne opleidingen houden ons hierover volledig up-to-date.

Ons aanbod:

Vertrouw op onze expertise voor complexe opdrachten

Heeft u een nieuwbouw- of verbouwingsproject? Dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zelfs met de meest specifieke. Want met die complexe opdrachten maken we pas écht het verschil! Ontdek alles over onze verschillende diensten online en maak een afspraak met een van onze specialisten. Maak hier alvast kennis met ons team. Twijfelt u nog? Laat onze realisaties u dan overtuigen.

02184530218453

More info

tags: Verlichting – Vergelijken Verlichting – Verlichting Kopen – Verlichting Antwerpen – Leveranciers Verlichting – 

Wenst u meer info over handelaars verlichting kijk dan vlug op https://www.elektrowouters.be/ | Handelaars Verlichting


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars verlichting

NO AI

nl fr home branches diensten onderzoek sociaal juridisch leefmilieu partners contact coronavirus sociaal newsletter home branches branches installatiemateriaal deze groep verenigt de invoerders en fabrikanten van elektrotechnisch installatiemateriaal voor de industrieumlle tertiaire en residentieumlle markt. Meer info elektrohuishoudapparaten deze groep bestaat uit de producenten en invoerders van elektrohuishoudapparaten. Meer info distributie in security deze groep staat in voor de verdediging van de algemene belangen van de distributeurs inzake inbraakdetectie branddetectie toegangscontrole en camerabewaking. Meer info sanitair amp verwarming deze groep staat in voor de verdediging van de algemene belangen van de sector van de gr.

om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je javascript activeert in je web browser handelaars verlichting kostenraming Taal nederlands belgi nederlands belgi franais belgique nederlands nederland login account login zoeken home assortment handgereedschappen kwasten amp borstels ronde kwasten ovale kwasten puntkwasten driehoekige kwastpenselen platte kwasten radiatorkwasten lionpenselen fileerpenselen blokborstels spalterkwasten bokkepoten wegwerpkwasten tapisseerborstels staaldraadborstels divers verf amp plamuurrollers polyamide nylon microvezels polyester vilt schuimrollen structuurrollen plamuurrollers beugels amp verlengstelen beugels verlengstelen verfemmers .

Informatie over Handelaars verlichting

sounds great feels good home nieuws programma s adverteren frequenties .. Wanneer hoor je regionaal nieuws op de radio wij zitten in de achtertuin van de waaslander. De regionale nieuwsredactie van radio land van waas zorgt ervoor dat je elke dag op de hoogte bent van al het nieuws uit onze regio Toekomstmogelijkheden handelaars verlichting Klaas guy rony en mauro bekijken elke dag het nieuwsaanbod uit het waasland en halen daaruit het belangrijkste nieuws dat je dan even later op de radio hoort. Het regionale nieuwsprogramma het vrije waasland is er elke zaterdag van u tot u hierin ontvangen we gasten verenigingen en organisaties die iets bijzonders organiseren of te vertellen hebben. Elke dag is er de lokale agenda organiseer je iets of heb je nieuws stuur het door we stoppen het gratis in onze agenda. Inforlvw.be al het nieuws uit het waasland hoor je in onze regionale nieuwsbulletins met interviews en quotes in samenwerking met tv oost. Het lokale nieuws is er van maandag tot vrijdag om u u u u u u en u. Op zaterdag is er het vrije waasland .