Menu Sluiten

Aanbeveling Verlichting

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Voor al uw elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een goede elektricien? Bij Elektro Wouters NV heten wij u van harte welkom. Onze kernwoorden zijn “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”. Ons doel is om al onze klanten het resultaat te bezorgen dat zij voor ogen hebben, of zelfs meer.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Laten we ons even voorstellen. Elektro Wouters NV uit Beerzel is uw partner voor zowel nieuwbouw- en verbouwingsprojecten als herstellingen en renovaties. Wij zijn actief binnen de particuliere en industriële sector en leveren kwaliteitsvolle onderhouds-, installatie- en reparatiewerkzaamheden voor machines, elektriciteitsinstallaties en gebouwen. Of het nu gaat om het bijplaatsen van stopcontacten of bijvoorbeeld het installeren van domotica, u rekent steeds op het beste resultaat. Ook voor een laadstation voor een elektrische auto kunt u bij ons terecht. Ons ervaren en gedreven team, dat ondertussen meer dan 30 bedienden en arbeiders telt, bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. Die ervaringen komen natuurlijk bijzonder goed van pas, ook voor nieuwe opdrachten. Zo werken wij momenteel met een erkenning klasse 5. Veiligheid op de werf dragen wij trouwens zéér hoog in het vaandel. Wij werken steeds volgens de VCA-normen. Interne opleidingen houden ons hierover volledig up-to-date.

Ons aanbod:

Vertrouw op onze expertise voor complexe opdrachten

Heeft u een nieuwbouw- of verbouwingsproject? Dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zelfs met de meest specifieke. Want met die complexe opdrachten maken we pas écht het verschil! Ontdek alles over onze verschillende diensten online en maak een afspraak met een van onze specialisten. Maak hier alvast kennis met ons team. Twijfelt u nog? Laat onze realisaties u dan overtuigen.

02184530218453

More info

tags: Verlichting – Vergelijken Verlichting – Verlichting Kopen – Verlichting Antwerpen – Leveranciers Verlichting – 

Wenst u meer info over aanbeveling verlichting kijk dan vlug op https://www.elektrowouters.be/ | Aanbeveling Verlichting


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling verlichting

NO AI

modellen open autotransporters gesloten autotransporters multitransporters machinetransporters kippers hobbytrailers custom built service belettering stock verhuur contact onderhoud en herstellingen onze service beperkt zich niet enkel tot het advies en de verkoop van aanhangwagens. Ook na de aankoop van uw trailer kan u beroep op ons doen voor het onderhoud of herstellingen aan uw aanhangwagen. Met onzeprofessionele onderhoud en herstelservicegaranderen we u dat u terug zorgeloos de baan op kunt regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat jetrailerveel langer meegaat en dat je er veiliger mee rijdt. Laat daarom af en toe een onderhoudsbeurt uitvoeren. Bij intensief gebruik is een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan te bevelen. Elders een aanhangwagen gekocht geen probleem wij beschikken over de nodige expertise om onderhoud en herstellingen uit te voeren aanalle merken van aanhangwagens remmen controleren en regelen het juiste onderhoud aan de remmen van uw aanhangwagen draagt bij aanje veiligheid en zorgt ervoor dat.

homeover instrumentenhuidbenenurinebloednieuws amp evenementengalerijcontacteer ons homeover instrumentenhuidbenenurinebloednieuws amp evenementengalerijcareerscontacteer ons pletix het instrument voor de preliminaire opsporing van chronische veneuze insufficintie aanbeveling verlichting specialisatie Technische kenmerken meetprincipe absorbantie reflexie afmetingen sonde x h mm lichtbron led light emitting diode golflengte nm display lcd met achtergrondverlichting grafisch x pixel met resistief touchscreen test veneuze reflux nauwkeurigheid sec interface usb device printer thermischgrafisch gewicht kg circa afmetingen w x d x h mm voeding instrument specifieke externe voedingseenheid vdc a plug mm mm energetische absorptie max. watt omgevingsomstandigheden voor de functionering c rh max voor transport en opslag c rh max markering ce pletix is het actieve medische hulpmiddel bestemd voor de preliminaire opsporing van chronische veneuze insufficintie interesse in aanbeveling verlichting Niet invasieve test. Ui.

Het domein van Aanbeveling verlichting

volg ons wolff security voorstelling producten diensten alarmsystemen brandalarm videobewaking toegangscontrole bijlage contact bijlage projecten erkenningen projecten om u een beter beeld te geven van onze onderneming onze activiteiten en onze producten stellen we u graag enkele van onze projecten voor. Alarmsysteem branddetectie camerabewaking toegangscontrole videoparlofoon automatische verlichting badges afstandsbediening enz. Al meer dan jaar lang waakt jeanmarc wolff met evenveel passie over uw veiligheid net als de wolf in ons logo. Erkenningen maak in alle vertrouwen gebruik van onze expertise. Onze erkenningen garanderen dat u een beroep doet op een bedreven en ervaren professioneel team. ibz fodbz wij beschikken over een vergunning van de federale overheidsdienst binnenlandse zaken om alarmsystemen en camerabewaking te plaatsen. incert wij beschikken over de erkenning om u he.