Menu Sluiten

Assortiment Luchthoorn 12v

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

More info

tags: Bedrijven Cabine Verlichting Vrachtwagen – Cabine Verlichting Vrachtwagen – Decoratie Verlichting Vrachtwagen – Handelaars Cabine Verlichting Vrachtwagen – Leveranciers Cabine Verlichting Vrachtwagen – 

Wenst u meer info over assortiment luchthoorn 12v kijk dan vlug op https://matro.be | Assortiment Luchthoorn 12v

wielaccessoires | Verlichting | 

Verlichting Assortiment Luchthoorn 12v

Luchthoorns en claxons zijn een belangrijk onderdeel van elk voertuig, ze houden andere weggebruikers op de hoogte of laten bepaalde situaties blijken die moeilijk kunnen worden uitgelegd met woorden. In het assortiment van Matro vind je verschillende soorten luchthoorns die beschikbaar zijn voor voertuigen met een 12V-spanning.

De Voordelen Van Een Luchthoorn Met 12V

Hoewel er veel verschillende soorten luchthoorns beschikbaar zijn, is een luchthoorn met 12V een populaire keuze. Deze luchthoorns bieden een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

Universeel

Doordat deze luchthoorns over het algemeen een lage spanning hebben, kunnen ze met bijna alle voertuigen worden gebruikt. Dit maakt het gemakkelijk om dit type luchthoorn te installeren als vervanging of als upgrade op je huidige luchthoorn.

Kosteneffectief

Een luchthoorn met 12V is relatief goedkoop, dus als het nodig is, is het eenvoudig om een nieuwe te kopen. Bovendien zijn sommige modellen stoer genoeg om een sterk visueel effect te bieden zonder dat je daarvoor veel geld hoeft uit te geven.

Compact Formaat

Luchthoorns met 12V hebben meestal een redelijk klein formaat, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd. Er is geen behoefte aan een enorme installatie en de meeste installaties kunnen in een paar minuten worden gedaan.

Het Assortiment Matro-luchthoorns

Matro heeft een breed assortiment aan luchthoorns met 12V met verschillende looks, stijlen en functionaliteiten om aan je specifieke behoeften te voldoen. Alle Matro-luchthoorns zijn gemaakt met hoogwaardige materialen voorduurzaamheid en hebben een levenslange garantie. Enkele van de meest populaire Matro-modellen zijn:

Luchthoorn 112dB

Deze 18 watt luchthoorn produceert een 112 dB geluid en heeft een exclusief en modern ontwerp, perfect voor voertuigen die er stijlvol uit willen zien.

Compacte Luchthoorn 140dB

Deze 14 watt luchthoorn is volledig waterdicht en kan een heldere toon produceren tot wel 140 dB, voor een indrukwekkend signaal.

Draaibare Luchthoorn 145dB

Met een vermogen van 16 watt en een maximum volume van 145 dB, deze draaibare luchthoorn past zich aan de vorm van je voertuig aan en kan in een handomdraai worden geïnstalleerd.

Installatie

Voordat je een luchthoorn installeert, is het belangrijk om eerst een veiligheidsinstructie te lezen en sommige van de richtlijnen te volgen. Bij het installeren van een luchthoorn met 12V moet je zorgen dat de bedrading wordt aangesloten, de luchthoorn aan het voertuig wordt bevestigd en dat de aansluitingen correct zijn. Als je twijfelt over installatie, dan is het aan te raden om een specialist te raadplegen.

Samenvatting

Matros assortiment luchthoorns met 12V biedt typische voordelen zoals universele compatibiliteit, een kosteneffectief design en een compact formaat. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waaronder de Luchthoorn 112dB, de Compacte Luchthoorn 140dB en de Draaibare Luchthoorn 145dB. Voordat je een luchthoorn installeert, raadpleeg dan eerst de handleiding en volg de veiligheidsinstructies. Voor meer informatie, bezoek https://matro.be/nl/truck-exterieur/luchthoorns-claxons/.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Assortiment luchthoorn 12v

!–StopPubText–>.