Menu Sluiten

Gamma Luchthoorn 12v

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

More info

tags: Cabine Verlichting Vrachtwagen – Leveranciers Cabine Verlichting Vrachtwagen – Handelaars Cabine Verlichting Vrachtwagen – Bedrijven Cabine Verlichting Vrachtwagen – Decoratie Verlichting Vrachtwagen – 

Wenst u meer info over gamma luchthoorn 12v kijk dan vlug op https://matro.be | Gamma Luchthoorn 12v

Wielaccessoires | Verlichting | 

Verlichting Gamma Luchthoorn 12v

Verlichting Gamma biedt een uitgebreid scala aan verlichtingsoplossingen voor auto┬┤s, trucks, boten en meer. Een van hun meest populaire artikelen is de Luchthoorn 12v. Deze luchthoorn is ontworpen met hoogwaardige materiaal en is een uitstekende keuze voor zowel occasionele als professionele gebruikers. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over deze luchthoorn.

Voordelen van de luchthoorn 12v

De Luchthoorn 12v is een tijdloos design waarvan de kwaliteit is bewezen. Met een modern, stijlvol ontwerp is deze luchthoorn stil en duurzaam. Daarnaast is het ook toepasbaar in auto-, truck- en bootapplicaties en biedt het een heldere signaaltoon met een bereik tot 300 meter.

De Luchthoorn 12v is ook gemakkelijk te installeren. Door het plug-and-play-ontwerp kan je de luchthoorn aansluiten op de autobatterij met behulp van de meegeleverde kabel. De hermetisch afgesloten compressor maakt het een betrouwbare optie voor bijna alle soorten voertuigbrandstofsysteem.

Montage van de luchthoorn 12v

Het installeren van de Luchthoorn 12v kan een relatief eenvoudige taak zijn. Je hebt een aantal basisgereedschappen nodig, zoals een schroevendraaier, schuurpapier en een klein gehamer en/of een boormachine. Ook moet je de voertuigbrandstoftank leegmaken voordat je begint met het installeren.

Voor de installatie moet je de luchthoorn 12v monteren op een metalen plaat die zo groot is als de luchthoorn zelf. Zorg ervoor dat je de luchthoorn stevig monteert, en gebruik dan de bijgeleverde hardware om de luchthoorn te bevestigen. Als je klaar bent met het bevestigen van de luchthoorn, sluit je de voedingskabel aan op de autobatterij en test je de luchthoorn.

Hoe werkt de luchthoorn 12v?

De luchthoorn 12v maakt gebruik van een compressor die lucht uit een reservoir pers in de luchthoorn. Wanneer je de hoorn aanzet, wordt de lucht in de compressor verwarmd door elektrische weerstand en gaat hij de luchthoorn binnen. Omdat de druk stijgt, produceert de luchthoorn een geluid. Om de luchthoorn stil te laten zijn, kan je de drukregelaar gebruiken die bij de luchthoorn wordt geleverd.

Waarom zou je de luchthoorn 12v kiezen?

Als je op zoek bent naar een robuuste, eenvoudig te gebruiken en betrouwbare luchthoorn, dan is de Luchthoorn 12v een goede keuze. Het is uitgerust met een geavanceerde motor die een heldere signaaltoon produceert met een bereik tot 300 meter. Bovendien is het gemakkelijk te installeren en heeft de hermetisch afgesloten compressor een uitstekende prestatie. Afgezien daarvan biedt Verlichting Gamma ook verschillende andere luchghoorns om aan jouw behoeften te voldoen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Gamma luchthoorn 12v

!–StopPubText–>.