Menu Sluiten

Led Lichtbak Vrachtwagen Vergelijken

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

00763080076308

More info

tags: Bedrijven Cabine Verlichting Vrachtwagen – Cabine Verlichting Vrachtwagen – Decoratie Verlichting Vrachtwagen – Handelaars Cabine Verlichting Vrachtwagen – Leveranciers Cabine Verlichting Vrachtwagen – 

Wenst u meer info over led lichtbak vrachtwagen vergelijken kijk dan vlug op https://matro.be | Led Lichtbak Vrachtwagen Vergelijken

Introductie

Als je een vrachtwagen bezit, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voertuig zichtbaar is, vooral ´s nachts of bij slecht weer. Een van de beste manieren om dit te doen is door led lichtbakken op je truck te installeren. Maar welke led lichtbak is de beste keuze voor jouw vrachtwagen? In dit artikel vergelijken we verschillende opties voor verlichting van led lichtbakken voor vrachtwagens.

Wat is een led lichtbak?

Een led lichtbak is een verlichte reclamebord dat vaak gebruikt wordt om de aandacht te trekken van voorbijgangers en om de zichtbaarheid van bedrijven te vergroten. Het bestaat uit een doos die achteraan verlicht is met led-verlichting en meestal gemaakt is van aluminium, kunststof of acrylglas. Led lichtbakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn te monteren op vrachtwagens, gebouwen, winkels, enz.

Verschillende soorten led lichtbakken voor vrachtwagens

 1. Standaard led lichtbakken
  Deze lichtbakken zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en kunnen gemakkelijk aan de buitenkant van de vrachtwagen gemonteerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen en zijn geschikt voor bedrukking met logo´s, slogans en andere reclameboodschappen.

 2. Magnetische led lichtbakken
  Dit type lichtbak kan eenvoudig op de zijkant van de vrachtwagen worden bevestigd en kan ook gemakkelijk weer verwijderd worden. Ze zijn ideaal voor kleine bedrijfswagens en voor gebruik op tijdelijke basis.

 3. Achteruitrij led lichtbakken
  Deze lichtbakken bevatten rode en witte led-lampjes om de zichtbaarheid en veiligheid bij achteruitrijden te vergroten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen eenvoudig op de achterzijde van de vrachtwagen gemonteerd worden.

 4. Dakled lichtbakken
  Deze lichtbakken worden meestal boven op het dak van de vrachtwagen gemonteerd en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Ze bieden uitstekende zichtbaarheid vanuit alle hoeken en zijn ideaal voor het promoten van langeafstandsbedrijven.

Voordelen van led lichtbakken voor vrachtwagens

 • Verhoogde zichtbaarheid: Het belangrijkste voordeel van led lichtbakken is dat ze de zichtbaarheid van je vrachtwagen vergroten, vooral ´s nachts of bij slecht weer. Dit kan helpen om ongelukken te voorkomen en de veiligheid op de weg te verbeteren.

 • Effectieve reclame: Led lichtbakken zijn een effectieve manier om je bedrijf te promoten en de aandacht te trekken van potentiële klanten. Door gebruik te maken van opvallende kleuren en heldere verlichting, zal je truck opvallen tussen het andere verkeer en mensen naar je bedrijf trekken.

 • Duurzaam: Led lichtbakken gaan langer mee dan traditionele lichtbakken, waardoor je een duurzame en kosteneffectieve optie hebt voor het verlichten van je vrachtwagen.

Welke led lichtbak is geschikt voor jouw vrachtwagen?

Bij het kiezen van een led lichtbak voor je vrachtwagen zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden. Ten eerste moet je de grootte en het gewicht van je vrachtwagen kennen om ervoor te zorgen dat de lichtbak goed past en veilig bevestigd kan worden.

Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak van de lichtbak. Sommige lichtbakken zijn gemakkelijker te monteren of te verwijderen dan andere, wat handig kan zijn als je de lichtbak vaak van je vrachtwagen wilt halen.

Daarnaast is het goed om te kijken naar het materiaal waarvan de lichtbak gemaakt is. Aluminium en kunststof zijn duurzamer en lichter dan acrylglas, maar acrylglas kan op zijn beurt weer meer vormen aannemen.

Tot slot is het belangrijk om te letten op de helderheid van de led-lampjes. Dit heeft niet alleen invloed op de zichtbaarheid, maar ook op het energieverbruik en de levensduur van de lichtbak.

Conclusie

In deze vergelijking hebben we verschillende soorten led lichtbakken voor vrachtwagens besproken en de voordelen ervan belicht. Led lichtbakken zijn een effectieve manier om je vrachtwagen te verlichten en te adverteren voor je bedrijf. Denk goed na over de grootte, het materiaal en de helderheid van de lichtbak voordat je er een aanschaft. Vergeet niet om regelmatig de werking en bevestiging van je led lichtbak te controleren om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal presteert. Kies voor kwaliteit en investeer in een led lichtbak voor je vrachtwagen om de zichtbaarheid, veiligheid en promotie van je bedrijf te verbeteren.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Led lichtbak vrachtwagen vergelijken

!–StopPubText–>.