Menu Sluiten

Verlichting Voor Zorgsector

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

Informatie over verlichting voor zorgsector:

In het algemeen zijn er veel verschillende soorten verlichting nodig in een ziekenhuis. Deze kunnen verschillen van strategische verlichting bij de hoofdingang, tot noodverlichting en ongevallenafdelingen, tot diagnostische verlichting met kleurweergave. Verlichting kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder het vormen van plaatsaanduidingen. De receptie van een ziekenhuis kan bijvoorbeeld effectiever zijn met een muur met accentkleur, die goed verlicht is en duidelijk bewegwijzerd. Daarnaast moeten ziekenhuizen rekening houden met de behoeften van mensen met een visuele handicap, aangezien plaatsaanduidingen hen helpen hun weg te vinden in een complex gebouw.

Naast esthetiek kan goede verlichting ook helpen .

More info

tags: Huisverlichting – Kantoorverlichting – Kunstverlichting – Lichtexperts – Retail Verlichting – 

Wenst u meer info over verlichting voor zorgsector kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Voor Zorgsector

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting voor zorgsector

home over ons activiteiten elektriciteit verlichting domotica klimatisatie realisaties contact welkom onze corebusiness bestaat uit het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken in zowel priv woningen nieuwbouw renovatie industrie woon amp zorgsector scholen etc. We zijn u van dienst met een breed pakket onderhoud en reparaties van elektrische installaties plaatsing van verlichting domotica parlo amp videofonie automatisaties van poorten plaatsing en onderhoud van airconditioning amp warmtepompen zonneboilers amp panelen en ventilatie. Na meer dan jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit betrouwbaarheid en vakmanschap. Door voortdurend te investeren in onze medewerkers en door constante bijscholing blijven wij op de hoogte van nieuwe technologien en ontwikkelingen. Een team van professionals staat voor u klaar elektriciteit bent u een nieuwe woning aan het bouwen of gaat u uw woning verbouwen dan kunt u beroep doen op ons wij doen de nodige aanpassingen aan.

energcon stel scherp op efficintie nl en fr home oplossingen gebouwenbeheer procesbewaking energiemonitoring aanbod engineering services tools realisaties bedrijf jobs nieuws team contact besparen op verlichting gepost op door uw verlichting dynamisch te sturen kunt u aanzienlijk besparen op uw verlichtingskost. Wel tot procent verlichting voor zorgsector zijn vaak veelgevraagd in de winterperiode gaat de verlichting al sneller aan. Dat verbruikt energie en drijft de energiefacuur naar omhoog. Maar uhoeft niet altijd het licht uit te doen om minder energie te verbruiken. Energcon stelt scherp op efficintie en dat doen we nu ook met verlichting De verkoopsom van verlichting voor zorgsector Zo kan u tot procent bezuinigen op uw verlichtingskost door er efficinter mee om te springen. En dat zonder enig comfort te verliezen. Hoe doen we dit samen met u bepalen we uw behoefte. Op basis daarvan werken we een project uit waarin we de sturing van de verlichting binnen uw gebouw aanpakken. De gehele sturing wordt gekoppeld aan een dynamisch .

De discipline van Verlichting voor zorgsector

sumi smart amp connected buildings more control more comfort better profit. Sumi smart amp connected buildings nl fr en toggle menu home diensten sectoren retail kantoren onderwijs zorg hotel station industrie overheid objectieven energie onderhoud ontzorging belevingscomfort rendement referenties over ons historiek partners sumi team visie technologie groothandel elektromat algemene verkoopsvoorwaarden dienstverlening jobs plc programmeur building automation in retail senior building automation engineer hvac senior project manager building automation hvac business developer building automation hvac junior project manager building automation hvac junior building automation engineer hvac contact loods kantoorgebouw haven antwerpen verlichting dry docks antwerpen linum verlichtingssturing visualisering linum kuurne sportcomplex visualisatie verlichting sporthal de nekker mechelen stadhuis antwerpen renovatie gebouwenbeheerssysteem verlichtingssturing zonn.