Menu Sluiten

Verlichting Voor Ziekenhuizen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting voor ziekenhuizen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Voor Ziekenhuizen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting voor ziekenhuizen

skip to main content over ons nieuwbouw industrie buitenverlichting contact menu over ons nieuwbouw industrie buitenverlichting contact buitenverlichting wij voorzien buitenverlichting in parkings rusthuizen scholen ziekenhuizen parken industrile ruimtes referenties uza edegem rvt st verlichting voor ziekenhuizen zijn vaak gezocht Jozef rumst groenservice nijlen federale politie asse rivierenhof deurne de notelaar beveren portfolio copy madebo bvba wordpress theme by kadence themes .

door onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zijn we gespecialiseerd in het ontwerp de begeleiding en de uiteindelijke realisatie van alle elektrische installaties voor zowel de industri le en tertiaire sector als de particuliere markt. Wij verzorgen elke opdracht vanaf een grondige studie tot de definitieve afwerking inclusief de noodzakelijke verdeelborden de verlichtingsinstallatie zowel met laagspanning als met rgb toepassingen en de eventuele inbraak en branddetectie. In de huidige quotdigitale wereldquot kan een degelijke databekabeling eveneens niet ontbreken. Verder worden alle schema s uitgetekend met een cadprogramma zodat alles werkelijk duidelijk gepland en uitgevoerd kan worden. Overzicht traditionele elektrische installaties ontwerp amp advies van traditionele installaties advies amp studie van verlichtingsinstallatie o.a. Verlichting deltalight energiebesparende relighting rgb amp led toepassingen inbraak en branddetectie audiovisuele opdrachten totaalprojecten van kant.

Mededeling over Verlichting voor ziekenhuizen

home verlichtingsprojecten over ons partners contact uw partner voor elk verlichtingsproject verlichting voor interieur en exterieur nieuw adres wantestraat oostrozebeke. Nieuw telefoonnummer popup modal builder design edit area projectbegeleiding u zoekt hulp bij het kiezen van verlichting wij bieden u een a tot z service aan. Opmeten een plan op maat en opvolging tot na de levering en installatie. Lees meer over ons interieur en exterieur zowel voor interieurverlichting als buitenverlichting kan u bij bis lighting terecht. U kan niet enkel kiezen uit een ruim standaard gamma maar ook maatwerk is mogelijk De prijsbepaling van verlichting voor ziekenhuizen Bekijk onze realisaties betrouwbare partners om u de beste kwaliteit prijs en service te garanderen staan we rechtstreeks in contact met verlichtingsfabrikanten. Wie zijn onze partners verlichtingstoepassingen kantoren open of gesloten kantoren cellenkantoren eetruimtes ontspanningsruimtes verg.