Menu Sluiten

Verlichting Voor Industrie

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

Informatie over verlichting voor industrie:

Bij het kiezen van verlichting voor industrie, is het belangrijk om de juiste soort te kiezen. Verlichting voor industrie moet voldoen aan hoge normen voor productaccreditatie en certificering. Het meest populaire type verlichting voor industrie is de versterkte fluorescentielamp, die bedekt is met een draadkooi. Deze lampen zijn vooral nuttig in gebieden waar veel puin ligt, zoals onderwateractiviteiten. Zoek naar betrouwbare lampen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen. Hieronder volgen nog enkele andere redenen waarom verlichting voor industrie essentieel is in deze gebieden.

Verlichting voor industrie wordt vaak gekenmerkt door een unieke stijl en een functioneel ontwerp. De constructie ervan is vaak gemaakt van metaal. D.

More info

tags: Huisverlichting – Kantoorverlichting – Kunstverlichting – Lichtexperts – Retail Verlichting – 

Wenst u meer info over verlichting voor industrie kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Voor Industrie

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting voor industrie

nl en portfolio producten beheer en onderhoud projecten trainingen over saval vacatures blog nieuws contact portal nl en zoeken zoeken brandveiligheidsproducten voor jouw situatie elke bedrijfstak kent zijn eigen risico s eigen wet en regelgeving en eigen oplossingen. Niet zeker welk product of systeem het best jouw brandrisico dekt bekijk onze suggesties op basis van onze ervaring met jouw sector verlichting voor industrie : vind meer info hier Maak je keuze maak je keuze welke sector wil je beveiligen tegen brand toon alle producten ik weet wat ik zoek energie data telecom logistiek voeding farmacie zorg tank terminals gebouwbeheer industrie infrastructuur petro chemie overheid onderwijs kmo bouw installatie overig terug naar sectoren wat voor product heb je nodig toon alle producten in deze sector ik weet wat ik zoek veiligheidsmaterialen detectie en evacuatiesysteem haspelkasten compact blus.

home diensten contact diensten algemene elektriciteitswerken industrie schakelmateriaal beveiliging camerabewaking domotica verlichting stofzuigsysteem ventilatiesysteem muziek videofonie en parlofonie algemene elektriciteitswerken wij begeleiden nieuw en verbouwers doorheen de hele fase van het bouwproject. Kappen en slijpen leggen van leidingen voor schakelaars en stopcontacten plaatsen zekeringkast metermodule schakelaars stopcontacten. Eveneens plaatsing van armaturen inbouwspots ledverlichting diensten algemene elektriciteitswerken industrie schakelmateriaal beveiliging camerabewaking domotica verlichting stofzuigsysteem ventilatiesysteem muziek videofonie en parlofonie industrie algemene elektriciteitswerken beveiliging alarminstallaties camerabewaking meldkamer gs imotica knx verlichting en relight.

Notie over Verlichting voor industrie

home contact sitemap een klare kijk op verlichting. Occhio is eacuteeacuten van de snelst groeiende bedrijven in de verlichtingsindustrie en is een marktleider op het gebied van hogekwaliteit verlichting in duitsland oostenrijk en zwitserland. Occhio is een van de meest succesvolle verlichtingsproducten in de afgelopen jaren en heeft een unieke positie in de verlichtingsindustrie. De collectie van occio bestaat uit o.a. Vloerlampen hanglampen wandlampen tafellampen en plafondlampen Wat verstaan we onder verlichting voor industrie Aaves raquo verlichting raquo architecturale verlichting raquo occhio occhio nl home verlichting architecturale verlichting light ares artemide architecturaal astro atelier sedap azimut industries bega brick in the wall da lux davide groppi delta light doxis.