Menu Sluiten

Verlichting Voor Evacuatieroute

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting voor evacuatieroute kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Voor Evacuatieroute

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting voor evacuatieroute

delften hal malle nieuwenhofskynet.be home brandbeveiliging van a tot z brandblustoestellen brandhaspels automatische blussystemen evacuatieplannen noodsignalisatie en noodverlichting branddetectie privacy policy contact een evacuatieplan opstellen evacuatieplannen voor bedrijfsgebouwen en residentile gebouwen in heel belgi. Contacteer ons een recent evacuatieplan van vitaal belang nieuwenhof is uw partner in het opstellen van evacuatieplannen voor bedrijfsgebouwen en residentile gebouwen verlichting voor evacuatieroute gevraagd Een evacuatieplan voor uw kantoor winkel of ander publiek toegankelijk gebouw is wettelijk verplicht. Maar ook voor uw veiligheid die van uw medewerkers medebewoners of bezoekers is een evacuatieplan onmisbaar. In een noodsituatie verliest u dan geen onnodige tijd .

werken smart wonen comfort beleven experience home over ons domica in de media blog contact contacteer ons contacteer ons menu ideale manier om je klanten rechtstreeks aan te spreken digital signage met sprekende beelden geef jij de juiste boodschap weer en zet je producten in de kijker op maat van de klanten die op dat moment aanwezig zijn. Deze dynamische marketingtool maakt van jouw winkelruimte een trekpleister. Digital signage duikt op in steeds meer bedrijfsgebouwen Selectie over verlichting voor evacuatieroute Ook in dat van jou het is de ideale manier om je klanten rechtstreeks aan te spreken met mooie beelden en duidelijke tekst. Zo start jouw verkoopgesprek nog vr jij aan het woord bent zodra de klant bij je binnen stapt of op zijn afspraak wacht. Digital signage is de ideale spr.

Notie over Verlichting voor evacuatieroute

.