Menu Sluiten

Verlichting Van Monumenten

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van monumenten kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Monumenten

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van monumenten

home wie zijn wij diensten offerte aanvragen referenties jobs contact verhuur van functioneel en decoratief belichtingsmateriaal sommige plaatsen zijn niet uitgerust voor het verwelkomen van evenementen. Die hebben een tijdelijke behoefte aan extra functionele verlichting of kunnen gesublimeerd worden door een kleurrijke sfeerverlichting. Het betreft dan vooral openbare ruimtes en monumenten sportterreinen en centra feesttenten enz. Een heel andere dimensie geven of een verhaal brengen op een gebouw dankzij het projecteren van digitale content is ook mogelijk. Voor deze ldquomappingrdquo realisaties doen wij beroep op hooggespecialiseerde partners in dit domein verlichting van monumenten leverancier View the embedded image gallery online at https www.geneelectra.be nl verlichting functioneleverlichtingsigproidafded simultane vertaling kabines vertalingsapparatuur tolken tour guide kof.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr openbare ruimte openbare ruimte de afgelopen jaren hebben wijeen groot aantalprojecten in de openbare ruimte uitgevoerd zodat wein dit marktsegment heel wat ervaring hebben opgebouwd. Of het nu gaat om straatverlichting verlichting van parken en pleinen tunnels bruggen stationsof aanstralen van prominente gebouwen fosfari is deervaren partner die uw project van concept tot uitvoering meevorm geeft. Functionele verlichting een juistbelichte openbare ruimte is een veilige openbare ruimte. Daarom is onze studiedienst beschikbaar voor berekeningen en advies conform de geldende normeringen. smart city amp interactieve openbare verlichting de ar.

Notie over Verlichting van monumenten

menu nl homepage over ons over maes iv wat doen wij onze werkwijze veiligheid realisaties gerealiseerde werken fotoalbum video s contacteer ons onze partners vacatures contacteer ons nederlands franccedilais specialist in levering plaatsing en onderhoud van buitenverlichting maes industriele verlichting is specialist in levering plaatsing en onderhoud van buitenverlichting en de aanstraling van gebouwen en monumenten uitgerust met hoogwerkers en kranen op vrachtwagen De prijsbepaling van verlichting van monumenten Afhankelijk van uw behoeften het type gebouw of terrein de aard van uw activiteiten de energierekening en onderhoudskosten streven wij steeds naar een optimale keuze. U kan ons terugvinden op werven in de gehele benelux. De kerntaken van maes iv het aanstralen van gebo.