Menu Sluiten

Verlichting Van Monumenten Oplossingen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van monumenten oplossingen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Monumenten Oplossingen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van monumenten oplossingen

vse over ons onze markten en specialiteiten transportinfrastructuur tunnels water roads airports metro steden en leefgemeenschappen urban technics laadoplossingen voor elektrische voertuigen realisaties join us contact nl fr nl menu nl fr nl over ons onze markten en specialiteiten transportinfrastructuur tunnels water roads airports metro steden en leefgemeenschappen urban technics laadoplossingen voor elektrische voertuigen realisaties join us contact homeonze markten en specialiteitenwater water het beheer van projecten van a tot z sinds enkele jaren is vse gegroeid op de markt van infrastructurele voorzieningen die water gerelateerd zijn verlichting van monumenten oplossingen zijn zeer gegeerd Vse stuurt van a tot z de studies en uitvoeringen van installaties aan de vernieuwing van elektrotechnische en elektromechanische uitrustingen op de waterwegen bruggen sluizen of in de infrastructuren die betrekking hebben tot de verwerking van water pompstation voor afvalwater zuiveringsinstallatie . Referenties van deze specialit.

franais nederlands english italiano home diensten relighting audit lichtontwerp en studie diagnose voor openbare verlichting opleiding in verlichting bijstand en opvolging van projecten op maat ontwikkeling light consulting light metering projecten lichtplan architecturale verlichting relighting kerken erfgoeden sportzalen industrie winkels okt a new light for the church of our lady of laeken in brussels mrt gravenhof in wit en rood licht jan nieuwe lichtmantel voor het conscienceplein en stcarolus borromeuskerk in antwerpen downloads faq pers over ons vacature assistant lighting designer contact home diensten relighting audit lichtontwerp en studie diagnose voor openbare verlichting opleiding in verlichting bijstand en opvolging van projecten op maat ontwikkeling light consulting light metering projecten lichtplan architecturale verlichting relighting kerken erfgoeden sportzalen industrie winkels downloads faq pers over ons vacat.

Kennis over Verlichting van monumenten oplossingen

menu nl homepage over ons over maes iv wat doen wij onze werkwijze veiligheid realisaties gerealiseerde werken fotoalbum video s contacteer ons onze partners vacatures contacteer ons nederlands franccedilais onze werkwijze stap bezoek u bezorgt ons het lastenboek of er wordt een plaatsbezoek gepland. Stap offerte aan de hand van de mogelijkheden wordt een passende offerte opgesteld waarvan een toegepast lichtplan een onderdeel kan vormen. Stap planning wanneer wij de mogelijkheden met u hebben doorgesproken wordt een planning opgesteld met daarin de levertijden en data van installatie. Stap communicatie tijdens de installatie van uw lichtinstallatie is communicatie essentieel Een beschouwing over verlichting van monumenten oplossingen Stap onderhoud uw mening telt ook na de installatie. Samen spreken we het onderhoud van uw lichtinstallatie door en wij adviseren u over de reiniging en het onderhoud van.