Menu Sluiten

Verlichting Van Expositieruimtes

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van expositieruimtes kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Expositieruimtes

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van expositieruimtes

en sluit menu home producten nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten metaal constructies en trappen puien en gevels machinale bewerking rvs producten en apparatenbouw aluyard rondvaartboten en sloepen nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten metaal constructies en trappen metaal constructies en trappen de stieva metaal groep heeft meer dan jaar ervaring met de fabricage van hoogwaardige constructies en trappen van metaal verlichting van expositieruimtes vlug rendement Constructies kunnen efficieumlnt en veilig gerealiseerd worden met een vakkundige engineeringafdeling ervaren en flexibel montageteam groot assortiment gereedschappen en hijsmiddelen staalconstructies trappen projecten stoere trap van blauwstaal met hout geleverde producten blauwstaal hout trap deze prachtige trap van blauwstaal met ingelegd hout is de eyecatcher in het nieuwe woonhuis van een particulier. Het blauwstaal geeft de tr.

home bedrijven bedrijfsfeesten van a tot z evenementen catering privfeesten familiefeesten trouwfeesten traiteur aan huis feestlocaties locaties brunches blog over ons referenties contact luminus arena krc genk home feestzalen luminus arena krc genk luminus arena krc genk van kleine receptie over bedrijfsfeest of seminarie tot een grootschalig multimediaspektakel in de luminus arena vind je de perfecte locatie. Alle faciliteiten zoals vergaderruimtes een polyvalente zaal of expositieruimte zijn aanwezig. Inclusief een hypermoderne en ultraprofessionele audiovisuele uitrusting. Vandersmissen feestservice is reeds jaar vaste huiscateraar voor de businessdiners bij thuiswedstrijden van krc genk. We verzorgen daarnaast ook alle events langs de zijlijn. Deze locatie is voornamelijk geschikt voor bedrijfsfeesten en meetings netwerkevents en bedrijfspresentaties. Maar oo.

Feiten over Verlichting van expositieruimtes

producten producten raquo het product alle zoekresultaten weergeven de ondernemingnewsproductenlichtoplossingenservicecontact opmeting van de verlichting van picasso s harlekijn gelieve u te registreren om de studie per kerende te ontvangen interesse in verlichting van expositieruimtes Studie opmeting van de verlichting van pablo picassorsquos ldquoharlekijnrdquo om waardevolle kunstwerken in musea optimaal in scegravene te zetten moeten niet alleen architectonische en artistieke aanspraken worden vervuld ook de bescherming van de kunstwerken mag nooit uit het oog worden verloren. De technische universiteit tu darmstadt heeft in opdracht van zumtobel de kwaliteit van verschillende lichtbronnen aan de hand van een reeumlel kunstobject getest. De studie toont het volgende het gebruik van de moderne ledtechnologie.