Menu Sluiten

Verlichting Van Culturele Gebouwen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van culturele gebouwen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Culturele Gebouwen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van culturele gebouwen

over engie fabricom werken bij engie pers contact onze vestigingen nl fr en menu zoekopdracht nl fr en over ons infrastructuur weginfrastructuur spoorinfrastructuur waterwegen havens luchthaveninfrastructuur industrie elektriciteit instrumentatie piping mechanical automatisering industrile ict maintenance services products wereldwijd toonaangevende fabricant van hot induction bochten panels gebouwen kantoorgebouwen sportinfrastructuur zorginstellingen culturele instellingen datacenters en datanetwerken netwerken elektriciteitsnetwerken gas waternetwerken ictnetwerken hernieuwbare energie offshore wind energy onshore windenergie zonneenergie alternatieve oplossingen beveiliging nieuws referenties onze oplossingen over engie fabricom werken bij engie pers contact onze vestigingen elektriciteit instrumentatie home industrie elektriciteit instrumentatie operationele doeltreffendheid elektriciteit amp instrumentatie behoren al ruim jaar tot de kernactiviteiten van engie fabricom. Aa.

home onze producten de prestaties partners downloads contact access partners beveiligingsprojecten op maat onze producten de prestaties partners downloads over ons nl en fr contact home gt gepantserde wachthuizen gepantserde wachthuizen doordat openbare veiligheid steeds belangrijker werd en wapens steeds geavanceerder werden werd fysieke bescherming de voornaamste functie van het wachthuis verlichting van culturele gebouwen voor uw firma op maat Een beveiligd wachthuis is tegenwoordig dus in alle opzichten uitgerust met bescherm en alarmsystemen en een bekleding in kogelwerend staal om die bescherming te kunnen bieden. Het wachthuis moet de bewaker de loketbeambte of de soldaat op wacht beschermen tegen eventuele aanvallen of pogingen tot inbraak of gijzelneming. Tegenover de verschillende dreigingen en afhankelijk van het geval moeten de bewakers dus in staat zijn de aanval af te wenden en of te beantwoorden het beschermde gebouw autonoom te waarschuwen contact op te nemen met een control room om onmiddellijk orde.

Vragen over Verlichting van culturele gebouwen

home over ons realisaties jobs contact de meerwaarde van samenwerken met edf elektriciteitswerken zit hem in de details n in het eindresultaat. Voor elk project gaan we namelijk op zoek naar de allerbeste nieuwe technologien. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken en zien we strikt toe op een feilloze uitvoering van de werken Het uitpluizen van verlichting van culturele gebouwen Zo gaan we voor honderd procent kwaliteit in alles wat we doen. cc de singel antwerpen kunstencentrum de singel is een begrip in binnen en buitenland en een van de belangrijkste antwerpse culturele gebouwen. Vanwege de complexe constructie de veelheid aan gebruikte technieken en de hoge afwerkingseisen was de elektrische installatie een werk van hoge complexiteit. In opdracht van de artesis hogeschool en het fonds voor culturele infrastructuur integreerden we nauwgezet op maat gemaakte verlichtingstoestellen en theatertechnische installa.