Menu Sluiten

Verlichting Van Bedrijfshallen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van bedrijfshallen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Bedrijfshallen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van bedrijfshallen

home verlichtingscan energiezuinige verlichting led tl verlichting led lijnverlichting led panelen ip verlichting led highbay aanwezigheidsdetectie noodverlichting branches sportaccomodaties industrile logistiek kantoorgebouwen onderwijs gemeenten vereniging van eigenaren diensten besparingscheck energiefactuur controle lightlease energie investeringsaftrek lichtberekening energie nen energie onderzoek energie levering energiemonitoring referenties contact neem contact op over energyfirst selecteer een pagina led lijnverlichting bespaar met energiezuinige led lijnverlichting energiezuinige led lijnverlichting voor bedrijfshallen en sporthallen in veel bedrijfs en sporthallen wordt noggebruik gemaakt van conventionele tllijnverlichting. Deze verlichting verbruikt onnodig veel energie en de tl lampen hebben een korte levensduur. Daarom is het aan te raden om deze armaturen te renoveren met led tl lampen retrofiten anders te vervangen voor nieuwe led lijnverlichting verlichting van bedrijfshallen prijzen De nieuwe lij.

home contact esv ivan peeters elektriciteitswerken beelectric good electric services in london elektriciteitswerken voor business en particulieren elektriciteitswerken nieuwbouw renovatie appartementen en kleine bedrijfshallen service kwaliteit kwaliteit staat op de eerste plaats bij esv maar we streven ook naar een snelle en zorgvuldige interventie. Verlichting esv levert en plaatst de interieurverlichting en buitenverlichting van u keuze. Over ons esv staat voor elektriciteitswerken service en verlichting. Esv staat voor elektriciteitswerken service verlichting en telt al meer dan jaar ervaring in de privsector. Deze ervaring gaat van monteur naar elektricien tot service technieker. Esv hecht veel belang aan de service naar de .

Meer info over Verlichting van bedrijfshallen

skip to content ttelektro electriciteit bedrijfsautomatisatie airco menu times expanded collapsed home airco plaatsing van airco airco realisaties fujitsu airco verlichting industrile werken verwarming vacatures wie zijn wij contact wie zijn wij ttelektro is misschien relatief nieuw als naam maar we bestaan uit een groep mensen die allen meerdere jaren ervaring hebben in de installatie van elektriciteit. Ook onderhoud en herstellingen aan productiemachines in een industrile omgeving gaan we niet uit de weg. Wat doen wij naast conformiteitswerken bouwen van algemene laagspanningsborden en verlichtingen in bedrijfshallen kantoren showrooms doen wij ook de aansluiting van machines Informeer je over verlichting van bedrijfshallen Verder kan u op ons rekenen voor het onderhoud en herstellingen. Ook voor bedrijfsautomatisatie kan u op onze diensten rekenen. Zo nemen wij onder andere de troubleshooting en optimalisaties van uw machinepark voor onze rekening. Plaatsen van frequentie sturingen op pompen ventilatoren teneinde de nodige energiebesparingen te verwezenlijken is voor ons vertrouwd.