Menu Sluiten

Verlichting Utiliteitsgebouwen

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting utiliteitsgebouwen kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Utiliteitsgebouwen Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting utiliteitsgebouwen

home visie activiteiten projectbenadering zonnepanelen referenties vacatures contact onze activiteiten in industrile elektriciteitswerken thelmo richt zich met industrieumlle elektriciteitswerken in hasselt en omstreken zowel tot bedrijven besturen als priveacutepersonen en heeft in zijn dertigjarig bestaan de nodige expertise opgebouwd. Architecten zien ons dan ook als een betrouwbare partner voor elektriciteitswerken en de elektrische uitrusting van utiliteitsgebouwen en priveacutewoningen verlichting utiliteitsgebouwen gevraagd Hierbij schakelen we graag onze expertise en ervaring in om concepten en creatieve voorstellen om te zetten in concrete oplossingen. Kerncijfers onze activiteiten zijn als volgt verdeeld over de verschillende sectoren utiliteitsbouw industrie priveacutewoningen thelmo beschikt over een erkenning p klasse opdrachten tot euro excl. Btw wij engageren ons voor zowel grote als kleine projecten waarbij wij instaan voor het ontwerp het advies de plaatsing e.

menu infoschepersnv.be home schepers activiteiten realisaties offerte contact volledige afwerking van woning en kantoor scheidingswanden in gipskartonplaat van gyproc binnenafwerking van gebouwen wordt meer en meer een complexe opdracht omdat er meer mogelijkheden zijn om een esthetisch mooi afgewerkt geheel te realiseren. Scheidingswanden in gipskartonplaten of zoals veelal genoemd gyproc geven een massa aan mogelijkheden. Een wand moet niet meer gewoon recht zijn maar kan ook met schuine of ronde gehelen leiden tot een passend en mooi ontwerp. Schepers nv is fier op de vele reeds gerealiseerde projecten want wij kunnen stellen dat voor ons ongeveer alles mogelijk is. Deze scheidingswanden en eventueel de voorzetwanden geven ook nog een aantal praktische voordelen zoals zijn eventueel akoestisch te isoleren. Elektrische voorzieningen kunnen makkelijk ingewerkt worden. Ook voor sanitaire of verwarmingsinstal.

Kennisbank over Verlichting utiliteitsgebouwen

overslaan en naar de inhoud gaan valumax advies studie toelevering zoekveld zoeken hoofdmenu home advies studie verkoop secundair menu over valumax. Privacyverklaring dag valumax is al meer dan jaar gespecialiseerd in technische verlichting. U de meest economische verlichting voor uw bedrijfs of utiliteitsgebouwen leveren is onze missie. Of het nu gaat om uw nieuwe burelen werkplaatsen opslagruimtes koel en diepvriescellen valumax heeft voor u zeker de meest economische oplossing. Onze ontwerpen houden niet alleen rekening met de aankoopprijs maar ook met verbruik en onderhoud tijdens de ganse gebruiksduur van de installatie. Uw energieverslindende verlichting vervangen door een moderne energiezuinige installatie ook daar weet valumax raad mee interesse in verlichting utiliteitsgebouwen Als installateur of zelfinstallerend bedrijf moet je voor advies studie of v.