Menu Sluiten

Veiligheidsverlichtingsystemen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over veiligheidsverlichtingsystemen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Veiligheidsverlichtingsystemen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiligheidsverlichtingsystemen

overslaan en naar de inhoud gaan main. navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr veiligheidsverlichting veiligheidsverlichting veiligheidsverlichting is n van de belangrijkste beveiligingssystemen in een gebouw veiligheidsverlichtingsystemen voor uw firma op maat In geval van nood maakt veiligheidsverlichting het mogelijk om te stoppen met werken en een gebouw via de aangeduide vluchtweg veilig te verlaten zoek je naar veiligheidsverlichtingsystemen Veiligheidsverlichting is een stand alone backup systeem waarvan de werking niet af hangt van het gangbare elektriciteitsnetwerk in een gebouw. Het moet op elk moment klaar zijn voor gebruik. Eigen afdeling omdat we merkten dat er nood was aan expertise omtrent veiligheidsverlichting hebben wij in beslist om een eige.

.

Gegevens over Veiligheidsverlichtingsystemen

.