Menu Sluiten

Straatverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

Informatie over straatverlichting:

Wat is straatverlichting? In dit artikel wordt de functie van straatverlichting in steden beschreven. Het voornaamste doel is de zichtbaarheid in de nacht te verbeteren. Maar succesvolle straatverlichting houdt ook rekening met andere gebruikers van een straat. Het kan effectiever zijn om kleinere, vaker geplaatste voetgangersarmaturen te plaatsen dan standaard bovengrondse straatverlichting, en andere secundaire functies voor lichtmasten te overwegen. Hieronder worden de voordelen van straatverlichting opgesomd. Naast veiligheid kan straatverlichting ook het uiterlijk van een stad verbeteren, waardoor het gemakkelijker kan zijn om lokale bedrijven te promoten.

.

More info

tags: Huisverlichting – Kantoorverlichting – Kunstverlichting – Lichtexperts – Retail Verlichting – 

Wenst u meer info over straatverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Openbare Ruimte

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Straatverlichting

.. Infoelecdvc.be home activiteiten certificering referenties vacatures contact select page vacatures voel jij je geroepen om ons team te versterken neem dan zeker contact met ons op neem een kijkje in de lijst hieronder of wij jouw droomjob kunnen aanbieden wij zijn momenteel op zoek naar servicetechnieker ov vlaamsbrabant wij zijn op zoek naar een servicetechnieker werkzaam in de openbare verlichting regio vlaamsbrabant. Aangezien we een duurzaam engagement met al onze werknemers aangaan kunnen ook schoolverlaters steeds bij ons solliciteren. Niet alleen het borgen van expertise is binnen ons bedrijf een primair doel tevens is kennis en toepassing van nieuwe technologien uiterst belangrijk. Jobdetail onderhoud van de openbare straatverlichting montage nieuwbouwinstallaties en in dienst stellen. Aansluiten en montage van verlichtingsarmaturen ls amp verdeelborden. Opzoeken storingen en herstellen kabelfouten straatverlichting zijn in trek Uitvoeren dringende interventies en veilig stellen publieke omgeving. Via beurtrol maak je .

hemiksem home inwoners leefomgeving welzijn ocmw vrije tijd nieuws kalender bestuur beleid zoek menu home leefomgeving storingen storingen riolerinopenbare straatverlichting riolering hebt u een probleem met de riolering dan kan u contact opnemen met waterlink op het nummer openbare straatverlichting storingen aan het elektriciteitsnet van fluvius kan je melden via onze storingslijn hemiksem hemiksem op facebook disclaimer cookies .

Het terrein van Straatverlichting

naar menu naar content welkom bij huppertz contact frnlen producten verlichting industrie installatie parlofonie covid over heb je belangstelling in straatverlichting ons onze merken downloads ecatalogus leveranciersdocumentatie newsletters contact contact email infohuppertz.be sluiten verlichting verlichting traditionele lichtbronnen led lichtbronnen noodverlichting decoratieve verlichting industriele verlichting straatverlichting werfverlichting fittingen en toebehoren componenten industrie industrie solderen industriele stekkers signalisatie tellers kabelafdichtingen zekeringen flexibels installatie installatie aardingsmateriaal stekkers en snoeren verbindingen kabelkanalen gereedschappen klemmen en bevestigingen wartels flexibels verdeelkasten en verdeeldozen ventilatie vloer kabeldoorvoer voor werven parlofonie parlofonie elvox parlofonie configurator elvox covid covid alle categorie n verlichting industrie install.