Menu Sluiten

Sportveldverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over sportveldverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Sportveldverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sportveldverlichting

jump to navigation welkom diensten contact openbare en industrile verlichting plaatsing onderhoud ontwerp en berekening openbare industrile parking en sportveldverlichting. Diensten elektriciteit verlichting kabeltelevisie diverse leidingen horizontale boringen masten palen en pylonen grondzuigwagen heb je vragen of wil je meer informatie contacteer ons ondernemingen swennen nv kiewitstraat a hasselt tel fax vandebroek electriciteitswerken nv kiewitstraat a hasselt tel fax webdesign website ontwikkeling treeleaf media bvba .

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr merken merken elk van onze merken specialiseert zich in n of meerdere niches van de verlichtingsmarkt. Klik op het logo voor meer info. Aec openbare verlichting straatverlichting parkingverlichting en sportveldverlichting. Daisalux architecturale noodverlichting sportveldverlichting binnen ieders budget Dexter nederlandse fabrikant van kwalitatieve tuinverlichting. enim functionele openbare verlichtingen armaturen voor industrile hallen met een zeer sterke prijs kwaliteit ratio bekijk onze keuze in sportveldverlichting Hoffmeister gespecialiseerd in belichting van kunst en cultuur illunox fabrikant van modulair handrail verlichtingsysteem neko architecturale designverlichting met een sterke prijs kwaliteit verhouding. Platek gespecialiseerd in decoratieve buitenverlichting. Sill duitse fabrikant van krachtige stralers voor de buitenruimte. Teknoware finse fabrikant van technische veiligheidsverlichting. Col.

Inlichtingen over Sportveldverlichting

home over ons domeinen service amp advies dealers referenties downloads contact wie zijn wij… En wat kunnen we voor u betekenen krachten bundelen maakt je sterker en innovatie verzekert de toekomst dat is een feit midden kozen we voor een transformatie een nieuwe naam een nieuw logo een nieuwe strategie … Een mooie toekomst samen met een vernieuwde uitstraling heeft deze rebranding gezorgd voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten. Novilum breidt het gekende gamma ook aanzienlijk u.