Menu Sluiten

Sportveldverlichting Oplossingen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over sportveldverlichting oplossingen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Sportveldverlichting Oplossingen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sportveldverlichting oplossingen

collignon eng. Over ons competenties bordenbouw hvac infrastructuur security amp networks tertiair middenspanning laadoplossingen voor elektrische voertuigen fexim referenties join us contact nl fr nl menu nl fr nl over ons competenties bordenbouw hvac infrastructuur security amp networks tertiair middenspanning laadoplossingen voor elektrische voertuigen fexim referenties join us contact homecompetentiesinfrastructuur infrastructuur wij zijn gespecialiseerd in het leggen van kabels pijpleidingen en ondergrondse leidingen maar ook in werkzaamheden met betrekking tot straatverlichting sportveldverlichting en decoratieve verlichting van de omgeving van gebouwen sportveldverlichting oplossingen zijn zeer gegeerd Naast de elektrische laag of middenspanningsbekabeling is de afdeling infrastructuur verantwoordelijk voor de aanleg van telecom en glasvezelkabels en voor de aanleg van waterleidingen hdpe en gietijzer of gasleidingen hdpe. Wij helpen u bij de ontwikkeling van uw projecten in buitenverlichting in slimme verlichting in decorat.

door verder te gaan op deze website accepteert uhet gebruik van cookies. Ik ga akkoord nl fr nl times onderhoud aanleg smgmachines amp materieel over ons contact belverzoek smgmachines amp materieel smgmachines materieel dns sports is de exclusieve distributeur van smg in belgi meer informatie turfcare tca turfcare tca reinigt en onderhoudt het oppervlak van kunstmatige verhardingen verzwaard met zand en rubber Wat betekent sportveldverlichting oplossingen Meer informatie turfsoft ts ts de turfsoft ts ts is een compacte lichte machine speciaal bedoeld voor onderhoud van kleine sportvelden van kunstgras. Meer informatie sportchamp de sportchamp het toonaangevende product in de smgserie is de ideale oplossing voor het onderhoud van synthetische sportveldcoatings. Meer informatie handspreader hs handbediende straalketel voor het vullen van kunstgras. De start kan ingesteld worden en is onafhankelijk van de rijsnelheid. Meer informatie turfboy tb de turfboy is een machine voor het reinigen en .

Inlichtingen over Sportveldverlichting oplossingen

.