Menu Sluiten

Specialisten Verlichting Voor Sportvelden

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten verlichting voor sportvelden kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Verlichting Voor Sportvelden

Verlichting | Tuinverlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten verlichting voor sportvelden

nl fr home producten sporten realisaties onderhoud over ons vacatures nieuws contact home producten kunststof producten kunststof sportvloeren sportinfrabouw heeft een breed assortiment aan kunststof sportvloeren specialisten verlichting voor sportvelden vlug rendement Hierdoor hebben wij altijd de optimale oplossing voor uw terrein of het nu gaat om een atletiekpiste tennisveld of multisportterrein. Ook valdempende ondergrond voor speeltuinen en verschillende kleuren behoort tot de mogelijkheden. Een kunststof piste of sportveld aanleggen is maatwerk. Ieder project is verschillend de draagkracht van de onderbouw de waterhuishouding de ligging en de afwerking van de omgeving met verlichting tribune hekwerken paden en groenwerken. Een groot deel van de investe.

home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact nl en fr eunomia ondernemingsloket ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder zoekmotor nacebel codes opzoeking van nacebel per code of omschrijving zoeken verwerking en conservering van vlees exclusief vlees van gevogelte slachten van dieren productie van vers vlees als hele dieren of in delen productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor consumptiverwerking van slachtafvallen en krengen productie van vleesmeel en poeder en van beendermeel De handelswijze m.b.t. specialisten verlichting voor sportvelden bewerking van natuurlijke darmen productie van ongewassen huidwol inclusief ruggewassen huidwol productie van gekoeld of bevroren vlees als hele dieren of in delen verwerking en conservering van gevogelte slachten van gevogelte bereiding van vers vlees van gevogelte productie van vers vlees van gevogelte in individuel.

Vragen over Specialisten verlichting voor sportvelden

producten hekwerk staafmathekwerk spijlenhekwerk design hekwerk gaashekwerk sportvelden doorrijbeveiliging plantsoenhekwerk sierhekwerk vind of zoek op de kaart direct contact bel of vraag het ons toegang en controle schuifpoorten draaipoorten vouwpoort slagbomen tourniquet inzinkbare rvs palen toegangscontrole bedieningsmiddelen vind of zoek op de kaart direct contact bel of vraag het ons. terreinbeveiliging active fence hekwerkdetectie buitendetectie overklimbeveiliging vind of zoek op de kaart direct contact bel of vraag het ons service onderhoud service schade melden storing melden servicecontracten active guard vind of zoek op de kaart direct contact bel of vraag het ons informatie regionaal of landelijk poortveiligheid bestekservice vind of zoek op de kaart direct contact bel of vraag het ons login active guard contact werken bij abc hekwerk shop nl de vind jouw abcer inzinkbare palen uiterst veilig dankzij hydraulische cilinder en mm rvs wanddikte .