Menu Sluiten

Specialisten Veiligheidsverlichtingsystemen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten veiligheidsverlichtingsystemen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Veiligheidsverlichtingsystemen

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten veiligheidsverlichtingsystemen

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons missie amp team opleidingen lichtplan aanvragen laas faq toepassingen merken referenties jobs contact nl en fr veiligheidsverlichting veiligheidsverlichting veiligheidsverlichting. is n van de belangrijkste veiligheidssystemen in een gebouw specialisten veiligheidsverlichtingsystemen binnen uw budget In geval van nood maakt veiligheidsverlichting het onder meer mogelijk om andere veiligheidsmiddelen te gebruiken op een veilige manier gevaarlijke productieprocessen verkort af te ronden de werkplek te verlaten en of een gebouw via de aangeduide vluchtweg veilig te verlaten. Veiligheidsverlichting is een allesomvattend netwerk van verlichtingsarmaturen met allen hun eigen doel. Het is een stand alone netwerk waarvan de werking niet afhangt van het gangbare elektriciteitsnetwerk in een gebouw bekijk ook eens specialisten veiligheidsverlichtingsystemen Onze veiligheidsverlichting staat op elk ogenblik klaar om uw veiligheid te garanderen wanneer het even niet mee zit. eigen afdeling omdat we merkten dat er nood was aan expertise omtrent veiligheidsverlichting .

.

Mededeling over Specialisten veiligheidsverlichtingsystemen

.