Menu Sluiten

Specialisten Lichtplan Musea

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten lichtplan musea kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Lichtplan Musea

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten lichtplan musea

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr merken hoffmeister het duitse hoffmeister ontwikkelt kwalitatievearmaturenvoor musea en andere cultuur enerfgoedgebouwen. Het bedrijf is gespecialiseerd in spotlights en floodlights voor expositieruimten en in de aanstraling van gebouwen in de buitenruimte specialisten lichtplan musea prijs Delichtoplossingen zijn gekenmerkt door een hoge optische precisie met een uitgebreid arsenaal aanlichtverdelingen en accessoires die een uitzonderlijke lichtkwaliteit leveren. Producten die bovendien compatibel zijn met alle gangbare lichtmanagement en regelsystemen. Het gamma wordt in het bijzonder gesmaakt door lichtontwerpers en scenografen. hoffmeister.com meer te weten komen over dit merk neem contact op met onze verlichtingsspecialisten Extra uitleg over specialisten lichtplan musea Terug naar merken footer toepassingen openbare ruimte tuinverlichting veiligheidsverlichting kunst amp cultuur alle toepassingen footer servic.

.

Meer info over Specialisten lichtplan musea

.