Menu Sluiten

Specialisten Kwalitatieve Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten kwalitatieve verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Kwalitatieve Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten kwalitatieve verlichting

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr merken hoffmeister het duitse hoffmeister ontwikkelt kwalitatievearmaturenvoor musea en andere cultuur enerfgoedgebouwen. Het bedrijf is gespecialiseerd in spotlights en floodlights voor expositieruimten en in de aanstraling van gebouwen in de buitenruimte. Delichtoplossingen zijn gekenmerkt door een hoge optische precisie met een uitgebreid arsenaal aanlichtverdelingen en accessoires die een uitzonderlijke lichtkwaliteit leveren specialisten kwalitatieve verlichting firma Producten die bovendien compatibel zijn met alle gangbare lichtmanagement en regelsystemen. Het gamma wordt in het bijzonder gesmaakt door lichtontw.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home kmo residentieel corporate events sportsystems led screens over ons contact u bent hier home residentieel full integration full integration dlc voorziet de integratie van alle speciale technieken in uw woning van verwarming verlichting en geluidsinstallatie tot beveiliging en camerabewaking. Via een kwalitatief domoticasysteem zorgen we voor een centrale bediening op n paneel. Zo kan u bij het verlaten van de woning met n druk op de knop alle lichten doven uw verwarming op standaard plaatsen de muziek uitzetten en uw alarminstallatie inschakelen bekijk ook eens specialisten kwalitatieve verlichting Daarenboven is het ook mogelijk om een aanwezigheidssimulatie te activeren om ongewenste gasten op afstand t.

Inlichtingen over Specialisten kwalitatieve verlichting

electro verhelst bespaar tijd en geld n aannemer voor uw elektricteit sanitair verwarming ventilatie en zonnepanelen begin elektriciteit verwarming sanitair ventilatie zonnepanelen asbuilt plan contact elektriciteit domotica op weg naar huis bestuur je de verwarming laat je je bad vollopen en schakel je de sfeerverlichting aan. Wij maken uw wildste dromen waar op vlak van domotica. Informeer naar alle mogelijkheden. Videofonie parlofoon of videofoon altijd handig om meer te weten over wie aan de deur staat. Wij installeren uw systeem op maat gaande van particuliere woningen bedrijf tot installaties voor flatgebouwen. Toegangscontrole een kwalitatieve en veilige poortautomatisatie vraagt om een goed merk wij werken uitsluitend met topkwaliteit. Diverse bedieningsmogelijkheden informeer ook naar onze andere toegangscontrolesystemen. Verlichting de afdeling verlichting adviseert ontwerpt en installeert verlichtingsoplossingen op maat. Laat u adviseren door onze specialisten. Schakelmateriaal gespecialiseerd in plaats.