Menu Sluiten

Specialisten Comfortabele Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten comfortabele verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Comfortabele Verlichting

Verlichting | Tuinverlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten comfortabele verlichting

doorgaan naar inhoud hoofdmenu home dienstenmenu schakelen nieuwbouw renovatie laadpalen thuisbatterijen zonnepanelen domotica smarthome keuringsklaar verlichting over ons realisaties nieuws contact nieuwbouw renovatie elektriciteitswerken bij nieuwbouw of renovatie je gebruikt stroom voor talloze toepassingen op lk moment van de dag. Een uitstekende installatie van al jouw elektrische leidingen en apparaten is dan ook noodzakelijk specialisten comfortabele verlichting verdient geld voor jou Gun jezelf een comfortabel leven met de elektriciteitswerken van tds elektriciteit. Wij zorgen voor een perfect resultaat waar je nog jaren van geniet. Maak hier jouw afspraak veilig en comfortabel ons team is gespecialiseerd in de aanleg installatie n herstelling van het elektriciteitssysteem in jouw woning of .

contact interieur cornelis over ons ons aanbod realisaties nieuws vacatures afspraak maken zetels breadcrumb home ons aanbod woonwinkel oostende zetels previous next van alle markten thuis de mooiste zetels in oostende in de woonwinkel van interior by cornelis zijn we van alle markten thuis. Naast meubelen kan u bij ons ook terecht voor zetels slaapkamer interieurs badkamer interieurs woonaccessoires en verlichting. Bij cornelis koopt u niet zomaar een zitbank of een staande lamp u investeert in uw interieur. In het interieur van uw dromen Een alternatief voor specialisten comfortabele verlichting Van alle merken thuis het aanbod aan zetels bij cornelis in oostende is niet enkel ruim maar vooral kwalitatief. Of wat dacht u van volgend select kransje topmerken marie s corner leda en passe partout. Wij kiezen resoluut voor tijdloze merken met subtiele trendy toetsen en een focus op indoor. Marie s corner staat voor belgische topkwaliteit en zweert .

Kennis over Specialisten comfortabele verlichting

nlfren home uw moment toebehoren contact offerte aanvragen home uw moment toebehoren contact offerte aanvragen faq over ons klantenmeningen vacatures blog nlfren nlfren popup winkels evenementen ga terug naar overzicht denkt u erover om een evenement te organiseren of wilt u graag de overstap maken van webshop naar fysieke winkel dan is een popup tent precies waar u naar op zoek bent. Een winkeltent huren is namelijk een voordelige en snelle manier om over een comfortabele winkelruimte te beschikken zonder u meteen op lange termijn te engageren door een winkelpand te kopen of huren. Tijdelijke winkelruimte een popup tent biedt tal van mogelijkheden. Het is namelijk een budgetvriendelijke manier om eenvoudig een popup winkel of evenement op poten te zetten of snel extra winkelruimte te creren voor opend.