Menu Sluiten

Offerte Energiezuinige Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over offerte energiezuinige verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Offerte Energiezuinige Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte energiezuinige verlichting

over ons projecten magento pimcore testimonials vacatures nieuws contact pimcore als nieuw pim dam systeem voor etap lighting etap international is een europees verlichtingsproductiebedrijf met hoofdzetel in malle belgi en meerdere divisies verspreid over europa. Ze realiseren hoogwaardige energiezuinige ergonomische verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen van luchthavens bibliotheken productiebedrijven tot universiteiten en ziekenhuizen over de hele wereld. Uitdaging de uitdaging bij etap was om hun verouderd en beperkt pim damsysteem te vervangen. Etap zit in een specifieke sector de lichtsector waarbij een hoge standaard van gegevenskwaliteit vereist is offerte energiezuinige verlichting gevraagd Lichtingenieurs en architecten hebben namelijk nood aan zeer specifieke en gedetailleerde informatie over de werking van een bepaald licht product. Als gevolg moet de pim voorzien zijn op een complex en granulair data verhaal met input van verschillende actoren. Enerzijds moet de data verrijkt kunnen worden vanuit meerdere divisies bin.

logo over cpc wie zijn wij onze visie onze missie de toekomst referenties prive referenties industrie contact producten zonnepanelen zonneboilers led verlichting infrarood verwarming laadpalen voertuigen emobility energy audits solaredge offerte partners over cpc clean power company onze ecologische voetafdruk verkleinen om de aarde te sparen. We moeten met z n allen inspanningen leveren om onze aarde te sparen we moeten groener denken en zo weinig mogelijk co uitstoten. Cpc heeft van deze gedachtengang zijn missie gemaakt. Cpc levert producten en diensten die bijdragen aan het behoud van onze planeet. U kan bij cpc terecht voor hoogtechnologische energie producerende producten zoals zonnepanelen zonneboilers etc de voordelen van offerte energiezuinige verlichting Cpc werkt voor deze range van producten met de laatste nieuwe technologien zoals bv. De schaduw corrigerende zonnepanelen welke uw vermogen tot verhogen. Maar ook voor energie besparing is cpc de ideale partner voor u. Ons team van energie consulenten staan steeds .

Interesse in Offerte energiezuinige verlichting

home onze services onze aanpak onze projecten contact welkom bij cdg solutions totaaloplossingen op vlak van cdg solutions is een dynamisch bedrijf opgericht in dat zich toespitst op beveiliging elektriciteit verlichting en domotica. Recent werden ook airconditioning luchtbehandeling en warmtepompen toegevoegd aan het aanbod. Zaakvoerder christophe de grande staat steeds klaar staat voor zijn klanten en biedt voor elk probleem een oplossing. Onze services beveiliging veiligheid is een absolute prioriteit heden ten dage waarbij zowel bescherming tegen inbraak als brand maar ook toegangscontrole perfect kunnen gentegreerd worden in uw woonomgeving meer info elektriciteit en domotica combineer elektriciteit met domotica om dagelijks gebruikte bedieningen en sturingen te automatiseren en uw hedendaags wooncomfort te optimaliseren volgens uw behoeftes meer info verlichting stem de binnen en .