Menu Sluiten

Nisverlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over nisverlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Om goede nisverlichting te creeren is het nodig dat u een bepaald lichtplan opstelt om zeker te zijn dat uw verlichting juist staat.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Nisverlichting

wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief nl fr menu interieurs op maat electronics contact acties hersteldienst witgoed onderhoudtips accessoires werkwijze planningstips milieu montagehandleiding keukenplanning interessante links onze realisaties keukens greep nisverlichting passend voor uw firma keukens greeploos dressings badkamers maatwerk online je eigen keuken plannen klik hier om te starten officile dealer van planningtips werken en twee stappen opzij een draai dat moet normaal volstaan. Korte afstanden tussen de werkgedeelten zie schetsen besparen een hoop tijd. Wat u voor uw werk nodig heeft is in nissystemen of kasten snel bij de hand. Licht op het werkvlak moet u kunnen zien wat u doet Een beschouwing over nisverlichting Plan nisverlichti.

.

Kundigheid over Nisverlichting

.