Menu Sluiten

Lijnverlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over lijnverlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Lijnverlichting is verlichting die afstanden van vele meters en soms meer kan overbruggen. Lijnverlichting wordt buiten en binnen toegepast.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lijnverlichting

home verlichtingscan energiezuinige verlichting led tl verlichting led lijnverlichting led panelen ip verlichting led highbay aanwezigheidsdetectie noodverlichting branches sportaccomodaties industrile logistiek kantoorgebouwen onderwijs gemeenten vereniging van eigenaren diensten besparingscheck energiefactuur controle lightlease energie investeringsaftrek lichtberekening energie nen energie onderzoek energie levering energiemonitoring referenties contact neem contact op over energyfirst selecteer een pagina led lijnverlichting bespaar met energiezuinige led lijnverlichting energiezuinige led lijnverlichting voor bedrijfshallen en sporthallen in veel bedrijfs en sporthallen wordt noggebruik gemaakt van conventionele tllijnverlichting. Deze verlichting verbruikt onnodig veel energie en de tl lampen hebben een korte levensduur. Daarom is het aan te raden om deze armaturen te renoveren met led tl lampen retrofiten anders te vervangen voor nieuwe led lijnverlichting lijnverlichting gevraagd De nieuwe lijnverlichting is relatief eenvoudig te installeren en heeft een erg laag energieverbrui.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr tuinverlichting tuinverlichting inzake tuinverlichting bieden we u verscheidene sobere collecties armaturen in kwaliteitsmaterialen.overdag vormen ze geen storende elementen en s avonds belichten ze uw huis en tuin op een sfeervolle wijze. Naast gezelligheid vergeten we natuurlijk ook het aspect veiligheid niet. Wenst u s nachts het overzicht van uw buitenruimte te bewaren en ongewenste bezoekers af te schrikken dan hebben wij voor u verschillende oplossingen. onze collecties tuinverlichting zijn gekenmerkt door een uiterst sobere vormgeving en het gebruik van de beste materialen. Collectiesdexter lightingenplatek. bekijk hieronder een aantal van demogelijkheden uit onze collectie. Brochure niet zichtbare verlichting fosfarinzvbrochurehr.pdf grondspot wandverlichting eye verplaatsbare terrasverlichting lijnverlichting inbouw lijnverlichting inbouw v.

Notie over Lijnverlichting

nl fr en home over ons download nieuws contact oplossingen referenties jobs over ons download nieuws contact nl nl fr en oplossingen referenties jobs referenties strakke lijnverlichting in een industrile omgeving strakke lijnverlichting in een industrile omgeving castelein castelein een aanbieder van logistieke totaaloplossingen bouwt een nieuw distributiecentrum in puurs met een magazijn van zo n msup. Het hoogbouwmagazijn is uniek in zijn soort en is een volledig op zich staand gebouw van m hoogte. Het magazijn bestaat uit gangen waarin wisselkranen zorgen voor de inen outbound. Langs weerzijden van het complex bevinden zich conventionele magazijnen. Aan de voorzijde situeren zich de laadkades met daarboven een orderpickzone en herverpakkingsruimte interesse in lijnverlichting Op laatste niveau komen de beschermde werkplaatsen binnenshuis werken. Ceratec voerde de algemene elektrische installatie met camera inbraak brand en toegangscontrole volledig in eigen ont.