Menu Sluiten

Lichtstudies

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtstudies kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtstudies

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtstudies

wat hoe waar projecten hoe licht plannen is een zaak van inleven in uw project wensen en budget wij zijn dan ook stuk voor stuk onderlegd in het opmaken van de meest passende eigentijdse en tijdloze lichtvoorstellen voor uw project. u werkt samen met een door ons gekend installateur alle gesprekken voorstellen foto offertes en een nabespreking zijn uiteraard gratis en vrijblijvend lichtstudies rendeert op korte termijn u wenst zelf te installeren of uw keuze voor installateur ligt nog niet vast voor u bestaat er een betalende lichtstudie inclusief btw. Dit staat borg voor onze maximale inzet bij besprekingen en de opmaak van uw lichtstudie. Deze studiekost wordt in mindering gebracht bij facturatiebedrag van minimum exclusief btw. via een architect zonder dat de installateur reeds gekend is opmaak van een lichtstudie euro incl. Btw . Deze studiekost wordt pas gefactureerd maanden .

menu realisaties nieuws over ons elektronica domotica systeem led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie contact electronica domotica led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie realisaties nieuws over ons contact the gallery was not found xf lichtstudie lichtstudie lichtstudie lichtstudie wil je de perfecte lichtinval thuis of op kantoor of door winkelverlichting je producten perfect tot z n recht laten komen laat ons dan een professionele lichtstudie voor je maken. Zo kan je optimaal genieten van een klare kijk op de zaak. Lees verder zoeken naar zoeken alfa sprint service b.v.b.a. Hoofdgebouw blokstraat b lede belgi kantoren termurenlaan b erembodegem belgi tel mail infoalfasprint.be be .. Over alfa s.

Notie over Lichtstudies

nl fr en vragen t. infodhaenens.be fr en welkom showroom producten indoor verlichting outdoor verlichting spiegels kappen op maat projecten nieuws diensten lichtstudie lichtadvies plaatsing merken contact t. infodhaenens.be diensten lichtstudie lichtstudie diensten lichtstudie lichtadvies plaatsing voor een nieuwbouw verbouwing of project kan je best een lichtstudie laten maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt in grote mate de sfeer in een ruimte het nut van lichtstudies Een goede verlichting is tevens functioneel sfeervol en energievriendelijk. Onze ervaren lichtarchitecten werken samen met u een plan uit dat voor lange tijd zal voldoen aan uw lichtbehoeften steeds rekening houdend met uw smaak bouwstijl en bu.