Menu Sluiten

Lichtadvies

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtadvies kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtadvies

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtadvies

homepagina inspiratie over berla projecten lichtplan particuliere verlichting retail verlichting horeca verlichting bedrijfsverlichting klantenportaal nieuws contact dag nacht verschil contact inspiratieboek klantenportaal uw verlichting onze passie een eersteklas uitstraling door een combinatie van deskundig lichtadvies en maatwerk ledverlichting van ongevenaarde kwaliteit. Stel na een intensieve verbouwing komt u tot de conclusie dat de zorgvuldig uitgekozen inrichting niet tot haar recht komt lichtadvies zijn in trek Witte meubels lijken geel lampen geven te veel of te weinig licht en de uitstraling past niet bij uw smaak. Het voelt alsof uw investering onvoldoende resultaat geeft. Dit voorkomt u door goed over de verlichting na te denken. Omdat het lichtad.

home activiteiten algemene elektriciteit domotica verlichting lichtadvies lichtplan lichtstudie energietechnieken zonnepanelen energiebeheer laadpalen batterijen engineering as a service portfolio contact jobs webshop winkelmand afrekenen mijn account verlichting lichtadvies wat is een lichtadvies bij een lichtadvies gaan we voor jou de gepaste verlichtingstoestellen uitzoeken in een bestaande situatie. Dat kan voor dat ene plekje waar je een echte eyecatcher zoekt zijn maar ook voor een volledige woning tuin handelszaak wat mag je van ons verwachten als we voor jou een lichtadvies uitwerken kennismaking door middel van fotos of een bezoek ter plaatse bespreken we jou lichtvraag zoek je naar lichtadvies voorstel lichtadvi.

Het terrein van Lichtadvies

home lichtadvies realisaties contact welkom in de wereld van verlichting lichtadvies maakt jouw lichtplan op schaal en op maat voor ieders budget sinds over ons anja de mil interieurarchitecte staat de klant persoonlijk bij zodat zij de juiste keuzes maken. Interieurarchitecte en lichtspecialist anja de mil zaakvoerder van lichtadvies brengt het licht al meer dan jaar. Aan licht moet u denken vanaf de ruwbouwfase. Het lichtplan wordt uitgetekend op schaal en maat en is dan klaar voor de installateur en finale keuring. lichtadvies brengt het licht op de juiste plaats in uw droomproject en zorgt evenals voor de technische begeleiding. Aangesloten bij de associatie van interieurarchitecten van belgi www.ainb.be over anja lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing dolore see more recencie dankzij de tips amp tricks van anja hebben wij de juiste keuze gemaakt voor onze verlichting in onze woning. Als interieurarchitecte gespecialiseerd in licht kan je bij haar steeds terecht voor advies. oona smekens .