Menu Sluiten

Lichtaccenten In Meubels

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over lichtaccenten in meubels kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Meubels met LED lichtaccenten

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtaccenten in meubels

producten producten raquo het product alle zoekresultaten weergeven de ondernemingnewsproductenlichtoplossingenservicecontact opmeting van de verlichting van picasso s harlekijn gelieve u te registreren om de studie per kerende te ontvangen. Studie opmeting van de verlichting van pablo picassorsquos ldquoharlekijnrdquo om waardevolle kunstwerken in musea optimaal in scegravene te zetten moeten niet alleen architectonische en artistieke aanspraken worden vervuld ook de bescherming van de kunstwerken mag nooit uit het oog worden verloren lichtaccenten in meubels : vind meer info hier De technische universiteit tu darmstadt heeft in opdracht van zumtobel de kwaliteit van verschillende lichtbronnen aan de hand van een reeumlel kunstobject getest. De studie toont het volgende het gebruik van de moderne ledtechnologie vermindert de uv en infraroodstralin.

infojchomestyling.be home diensten totaalinrichting verkoop met advies d visualisatie interieurontwerp projecten over contact interieurontwerp home interieurontwerp indeling de indeling van een ruimte bepaalt heel sterk de beleving ervan De vergoeding voor lichtaccenten in meubels Dikwijls moeten we vaststellen dat de uitstraling of de beleving van een ruimte ver van optimaal is. Dit kan zijn door een verkeerd kleurgebruik of door een verkeerde indeling van de ruimte. Door een muur te verplaatsen of door de opstelling van de meubelen te wijzigen krijgen we soms verrassende nieuwe indelingen van de ruimte. We houden hierbij rekening met o.a. De functie van de kamer de verhoudingen uw leefgewoonten de lichtinval de bestaande of nieuwe meubelen de loopzones in de kamer zo wordt niet alleen het ruimtelijk gevoel verbet.

Kennisgeving over Lichtaccenten in meubels

.