Menu Sluiten

Leveranciers Industriele Led Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over leveranciers industriele led verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Leveranciers Industriele Led Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers industriele led verlichting

producten highlights opendo led creavo led finea led eline next led fidesca g led constela led invego led bekijk alles binnenverlichting downlighters en spots inbouwarmaturen opbouwarmaturen wandarmaturen pendelarmaturen staande en tafelarmaturen lichtlijnarmaturen en balkarmaturen ledlichtkanaalsysteem waterdichte armaturen hoge beschermklasse sporthalarmaturen halarmaturen draagrails en draagprofielen reserveonderdelen awards bekijk alles buitenverlichting grondinbouwarmaturen spots markeringsarmaturen lichtzuilen wand en plafondarmaturen schijnwerper mastarmaturen pendelarmaturen reserveonderdelen awards bekijk alles lichtbeheer livelinklichtmanagementsysteem sensoren energiebesparende systemen kleursturingssystemen handmatige besturingen bekijk alles toepassing office verlichting voor kantoren new work klassieke kantoorwerelden nevenzones referenties industry indus.

home info service portfolio contact jobs afspraak verlichting home info service portfolio contact jobs afspraak van armaturen tot verlichting in bedrijfshallen. Wij hebben de nodige kennis om uw verlichtingsproject in goede banen te leiden. Bij het kiezen van de juiste verlichting houden we tijdens onze lichtstudie rekening met o.a leveranciers industriele led verlichting passend voor uw onderneming De veiligheid het energieverbruik de warmteontwikkeling lichtefficintie en uitstraling. Tevens raadt bae solutions zijn professionele klanten aan om bij de installatie van kantoren werkplaatsen bedrijfshallen en magazijnen steeds met duurzame en kwalitatieve led verlichting te werken. Naast de lichtstudie staan wij ook in voor het ontwerp en de installatie. Industrile verlichting verlichting van nieuw en zelfbouw woningen lichtstraten tuinverlichting buitenverlichting verlichting van winkels kantoren.

Het laatste nieuws over Leveranciers industriele led verlichting

bel of mail infoelgo.be toggle navigation elgo electrics home diensten realisaties winkel over elgo contact webshop over elgo de firma werd opgericht in en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een vennootschap met een aanzienlijk team van gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide klantenportefeuille. Het succes van elgo electrics is gebaseerd op betrouwbaarheid deskundigheid en flexibiliteit. We willen een degelijke partner zijn die een goede handelsrelatie met de klant nastreeft Ons aanbod van leveranciers industriele led verlichting In samenspraak met de klant wordt steeds gezocht naar de beste en voordeligste oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit. Door onze uitgebreide vakkennis en efficint samenwerking met leveranciers en producenten kunnen wij onze klanten steeds de beste prijs aanbied.