Menu Sluiten

Led Lichtplanner

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over led lichtplanner kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Lichtplanner met Led lampen.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Led lichtplanner

infoimaginateelectrics.be facebook google instagram facebook google instagram onze diensten elektriciteitswerken verlichting domotica databekabeling realisaties contact select page verlichting verlichting verlichting een meerwaarde naast uw elektrische installatie bieden we ook de mogelijkheid om uw verlichting te realiseren led lichtplanner met korting Zo kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden in plaats van te blijven zitten met in elke kamer een simpel peertje tegen het plafond kunnen wij zorgen voor alle definitieve armaturen inclusief de plaatsing ervan. Doorgaands kunnen wij eender welk type spotof armatuur bekomen. Om een keuze te maken in dit grote doolhof van mogelijkheden werken we samen met professionals die u begeleiden bij de keuze hiervan. Indien u beschikt over een domotica systeem kunnen we knoppenprogrammerenwaarmee u sferen kan oproepen. Met druk op de toets gaan alle aangeloten lampe.

producten projecten licht plannen contact myerco downloads overige onderwerpen producten projecten licht plannen contact myerco downloads onderneming carrire services contact terug contact advies seminars en evenementen carrire pers offerte aanvragen myerco terug myerco met uw kosteloos myerco account kunt u artikelen noteren productlijsten voor uw projecten aanmaken en offertes aanvragen. Bovendien heeft u continu toegang tot alle erco media in het downloadgedeelte. Aanmelden u hebt artikelen in uw aantekenlijst naar aantekenlijst offerte aanvragen downloads terug downloads alle media catalogus productbrochures publicatie en brochures algemene planningsgegevens technische omgeving terug technische omgeving globale standaard vv hzhz deutsch english espaol franais italiano svenska nederlands standaard vs canada v hz v hz english usa can wij tone.

Toelichting over Led lichtplanner

home contact sitemap een klare kijk op verlichting. Orbit sinds meer dan jaar ontwikkelt en produceert orbit architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel kantoor en residentieumlle ruimtes. Het bedrijf verdeelt zijn verlichtingstoestellen via een internationaal dealer netwerk. De onderneming is gevestigd in puurs antwerpen belgieuml De diversiteit van led lichtplanner Onze strategie is gefocusd op de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstoestellen die beiden op lichttechnisch functioneel en architecturaal productdesign vlak een meerwaarde bieden. Orbit is een onafhankelijke verlichtingsproducent die nauw samenwerkt met verschillende technologiepartners inzake lichtbronnen en electronica. Door geen toegevingen te maken op vlak van kwaliteit en service en nauw samen te werken met toonaangevende.