Menu Sluiten

Info Over Woningverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over woningverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Woningverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over woningverlichting

menu contact villabouw bouwen op maat realisaties inspiratie kijkwoningen woonprojecten in verkoop in voorbereiding kijkwoningen bouwgronden in verkoop in voorbereiding appartementen in verkoop in voorbereiding dumobil opendeurdagen getuigenissen duurzaam bouwen tantum blog team jobs visie waarden dumobil blog vol nieuws innovaties technologien en trends via onze blog houden we u graag op de hoogte van de laatste innovaties technologien en trends in de bouwwereld. Volg ons ook op social media jaar dumobil dumobil is een familiebedrijf gebouwd op echte mensen en waargebeurde verhalen. Geen lucht holle woorden of loze beloftes info over woningverlichting verdient geld voor jou voor ieder project nemen we zorgvuldig de tijd om het volledige bouwtraject grondig uit te werken aan te pakken en op te volgen. Het contact met de klant ligt ons zeer nauw aan het hart. naar bericht verbouwen met een villabouwer voordelen van verbouwen met een tota.

startpagina nieuwbouw renovatie herstellingen en onderhoud automatisatie domotica airco verlichting doehetzelf partners contacteer ons algemene voorwaarden domotica wat is domotica domotica is een automatisering van de elektrische toestellen en functies in een woning verlichting verwarming radio tv airco …. Ze worden met elkaar in verbinding gebracht en zo op elkaar afgestemd belangstelling in de prijs van info over woningverlichting Waarom domotica veiligheid bevorderen alarminstallatie koppelen aan andere functies. Zo kan bijvoorbeeld het licht of een hifiinstallatie aangezet worden wanneer er iets verdachts gedetecteerd wordt. Aanwezigheid simuleren lichten aan en uit laten gaan rolluiken op en neer laten gaan … Detectie en maatregelen in geval van gas of waterlek comfort bevorderen thermisch comfort verwarming rolluiken … Op mekaar en de weersomstandigheden afstemmen verlichting kan automatisch aanges.

Mededeling over Info over woningverlichting

.