Menu Sluiten

Info Over Verlichting Winkelconcept

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over verlichting winkelconcept kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Verlichting Winkelconcept

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over verlichting winkelconcept

home over ons ontwerp cordinatie sign xl printing realisaties contact home over ons ontwerp cordinatie sign xl printing xl printing belettering lichtreclames pos materiaal realisaties contact nl en fr lichtreclames xl printing belettering lichtreclames pos materiaal bij de winkelbouw kunnen wij tevens voor de lichtreclame zorgen. Deze kan heel eenvoudig gemaakt worden d.m.v info over verlichting winkelconcept zijn vaak gezocht Een klassieke lichtbak of een dibondplaat met directe verlichting maar ook de meer prestigieuze lichtreclames worden door ons in eigen atelier gemaakt. Denk hierbij aan gependelde lichtreclames in apart uitgesneden en individuele letters die indirect verlicht zijn of een metalen bekleding met uitfrezing voor indirect verlichte plexi letters. In samenspraak met onze klanten we.

over ons wie zijn we wat maken we de pilotes ethiek duurzaam verantwoord ondernemen maatwerk pos display stand pos vloerdisplay pos toonbankdisplay retail merchandising materiaal shelf stopper en schapdisplay retail winkelrekken winkelinrichting etalage display digitaal display materiaal multimateriaal display met metaal multimateriaal display met hout multimateriaal display met kuntstof eco design project galerij pos inzichten contact nl en fr pointofsale marketing retail blog welkom op onze blog hier delen we nuttige bronnen ideen tips en opmerkingen over point of sale marketing display materiaal en merchandising oplossingen voor retail. Pos marketing wordt hier vanuit een praktische en operationele invalshoe.

Kennisgeving over Info over verlichting winkelconcept

ned downarrowwhite een strakke display voor floorify floorify contacteerde glotec met de vraag om een stijlvol en strak displaymeubel te ontwerpen om hun vinylvloeren beter te kunnen presenteren. De nadruk moest liggen op de vloer en het geheel moest een strakke en moderne look n feel hebben. Zwevende lades ter ondersteuning van het product de display werd ontworpen om deze dunne vinylvloer mooi te kunnen tentoonstellen. We creerden een systeem waarbij de vloerstalen worden ondersteund in het midden waardoor je de illusie krijgt dat deze zweven tussen de lades Het uitpluizen van info over verlichting winkelconcept Het geheel oogt strak en minimalistisch en is een echte eyecatcher in de showrooms. Daarbovenop bevat de display een ingewerkte lichtbak met ledverlichting waarbij de bekabeling netjes achteraan het meubel werd weggewerkt. Project een eyecatcher in de showrooms wat we deden concept engineering prototyping productie uitrol amp logistiek service amp montage optimale levering en snelle montage het meubel wordt zo goed als volledig voorgemonteerd in ons atelier .