Menu Sluiten

Info Over Verlichting Van Expositieruimtes

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over verlichting van expositieruimtes kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Verlichting Van Expositieruimtes

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over verlichting van expositieruimtes

contact klanten aan het woord projecten in de kijker nl fr offerte aanvragen vraag vrijblijvend een offerte schade schade online aangeven vraag vrijblijvend een offerte toggle navigation home over ons ons aanbod nieuws contact klanten aan het woord projecten in de kijker nederlands project in de kijker egliseum ieper andere projecten in de kijker hedendaagse woonschuur in nukerke svm heilig hart van mariainstituut te schilde t leeuwke te waregem kazerne dossin malines egliseum ieper zorgdorp de pastorij passiefhuisstandaard op grote schaal gemplementeerd input output architecten wellington hippodroom oostende elisabethzaal in antwerpen een huis in een bos uitbreiding vrijstaande eengezinswoning via toevoeging volume in staalskelet ter poele brugge bekijk de volledige lijst in het hart van de historische stad ieper vindt men het egliseum info over verlichting van expositieruimtes binnen uw budget De naam is een samenvoeging van ldquoeacutegliserdquo en ldquomuseumrdquo .

nederlands franais english nederlands franais english welkom producten offerte contact locatie .click return false voor bedrijven en particulieren. Leveren en plaatsen enkel glas acide een gevoel van extra ruimte en licht het basis float glas wordt aan n zijde met zuur homogeen behandeld met een hoge lichtdoorlaatbaarheid tot . Het gezuurd glas is .. Float het floatprocd werd door de groep pilkington ontwikkeld in en is nu een internationale norm voor productie van hoogwaardig glas wat bedoelen we met info over verlichting van expositieruimtes Een zorgvuldige mengeling van … Extra klaar het normale float glas heeft door het gehalte aan ijzeroxide die het zand bevat een licht groene kleur. Door toevoeging van andere middelen bij het smelten van normale float … Reflecterend zonnewerend op het gebied van zonregulerende pyrolytische coatings zijn het stopsol en antelio gamma de absolute referentie met opvallende energetische eigenschappen … Onts.

Meer info over Info over verlichting van expositieruimtes

en sluit menu home producten nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten metaal constructies en trappen puien en gevels machinale bewerking rvs producten en apparatenbouw aluyard rondvaartboten en sloepen nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten metaal constructies en trappen metaal constructies en trappen de stieva metaal groep heeft meer dan jaar ervaring met de fabricage van hoogwaardige constructies en trappen van metaal. Constructies kunnen efficieumlnt en veilig gerealiseerd worden met een vakkundige engineeringafdeling ervaren en flexibel montageteam groot assortiment gereedschappen en hijsmiddelen staalconstructies trappen projecten stoere trap van blauwstaal met hout geleverde producten blauwstaal hout trap deze prachtige trap van blauwstaal met ingelegd hout.