Menu Sluiten

Info Over Sportveldverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over sportveldverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Sportveldverlichting

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over sportveldverlichting

door verder te gaan op deze website accepteert uhet gebruik van cookies. Ik ga akkoord nl fr nl times onderhoud aanleg smgmachines amp materieel over ons contact belverzoek smgmachines amp materieel smgmachines materieel dns sports is de exclusieve distributeur van smg in belgi meer informatie turfcare tca turfcare tca reinigt en onderhoudt het oppervlak van kunstmatige verhardingen verzwaard met zand en rubber. Meer informatie turfsoft ts ts de turfsoft ts ts is een compacte lichte machine speciaal bedoeld voor onderhoud van kleine sportvelden van kunstgras. Meer informatie sportchamp de sportchamp het toonaangevende product in de smgserie is de ideale oplossing voor het onderhoud van synthetische sportveldcoatings. Meer informatie hand.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr merken merken elk van onze merken specialiseert zich in n of meerdere niches van de verlichtingsmarkt. Klik op het logo voor meer info. Aec openbare verlichting straatverlichting parkingverlichting en sportveldverlichting info over sportveldverlichting zijn in trek Daisalux architecturale noodverlichting. Dexter nederlandse fabrikant van kwalitatieve tuinverlichting. enim functionele openbare verlichtingen armaturen voor industrile hallen met een zeer sterke prijs kwaliteit ratio. Hoffmeister gespecialiseerd in belichting van kunst en cultuur. Illunox fabrikant van modulair handrai.

Sterke info over Info over sportveldverlichting

skip to main content main navigation over ons diensten totaalprojecten elektrische engineering software engineering bordenbouw installatiewerken outsourcing verlichtingsprojecten realisaties jobs contact mobile navigation home over ons diensten totaalprojecten elektrische engineering software engineering bordenbouw installatiewerken outsourcing verlichtingsprojecten realisaties jobs contact verlichtingsprojecten de nieuwste technologie voor uitzonderlijke lichtkwaliteit. Voor elk toepassing implementeren we de juiste verlichting. Industrile verlichting en sportveldverlichting ledverlichting wint elke dag opnieuw aan belang de voordelen van info over sportveldverlichting Kwalitatieve en juiste verlichting verhoogt de productiviteit sportprestaties en het algemene welzijn van mensen. Daarnaast is het de energiebesparende investering bij uitstek om de hoge energiekosten te drukken. Of het nu gaat over industrile verlichting in productie of kantoorgebouwen buitenverlichting of sportveldverlichting dymotec implementeert altijd de meest geschikte verlichting voor el.