Menu Sluiten

Info Over Functionele Werkplekverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over functionele werkplekverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Functionele Werkplekverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over functionele werkplekverlichting

buro kantoorinrichting recente realisaties aanpak contact diensten meubilair akoestiek trends acties inrichtingen totaalinrichtingen van uw kantoorgebouw wij richten uw kantoorgebouw in tot een futureproof aangename en stimulerende omgeving om te werken en te leven voor uw huidige werknemers n het talent dat u wenst aan te trekken info over functionele werkplekverlichting binnen uw budget Space planning space planning van uw werkplekken vergaderzalen circulatieruimte kantine ontvangstruimte krijgt extra aandacht en wordt samen met u vormgegeven. Op uw maat wij gaan op zoek naar de kantoorbeleving die het beste bij uw wensen en noden past om zo een plek te creren waar het aangenaam werken en leven is. Het nieuwe werken waar mogelijk passen wij de filosofie van het nieuwe werken toe waarbij we de werkruimtes aanpassen aan de activiteiten die er uitgevoerd worden. Werknemers willen zich betrokken en gestimuleerd voelen waarom kiezen voor info over functionele werkplekverlichting Duurzaamheid wij geven voorkeur aan duurzaam meubilair om uw kantoorgebouw in te richten. Wij kleden uw ruimte aan tot in het .

.

Meer informatie over Info over functionele werkplekverlichting

.