Menu Sluiten

Info Over Comfortabele Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over comfortabele verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Comfortabele Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over comfortabele verlichting

home showroom geschiedenis contact vacatures audio video domotica homecinema multiroom sintmartenslatem bull leuven kortrijksesteenweg sintmartenslatem infostevenshifi.be openingsuren ma op afspraak di op afspraak woe u u do u u vr u u za u u zo gesloten voor afspraak ook buiten kantooruren tiensesteenweg leuven infostevenshifi.be openingsuren ma op afspraak di op afspraak woe u u do u u vr u u za u u zo gesloten voor afspraak ook buiten kantooruren homecinema home cinema voor de filmliefhebber met chte surroundsound. Samen met u of uw binnenhuisarchitect ontwerpen wij uw bioscoop in de woonkamer of in een aparte ruimte info over comfortabele verlichting zijn zeer gegeerd Comfortabele zetels in een gedempte akoestiek met de juiste verlichting tot en met de geur van een werkende popcornmachine geven u de ervaring van een klein stukje hollywood in uw eigen villa … Met stevenshifi and home entertainment heeft u de juiste partner.

home aanbod algemene elektriciteitswerken verlichting videofonie parlofonie en databekabeling domotica ons team contact vakmanschap met een luisterend oor algemene elektriciteitswerken dekkers elektriciteitswerken voert een erg breed palet aan elektriciteitswerken uit uitgezonderd poortautomatisatie of zonnepanelen. Meer info verlichting bij dekkers elektriciteitswerken kunt u zowel terecht voor de aankoop als plaatsing van hoogstaande kwaliteitsvolle verlichting. Meer info videofonie parlofonie data ook op de terreinen videofonie parlofonie en data accesspoints voor wifi biedt dekkers elektriciteitswerken een breed aanbod. Meer info domotica u lonkt naar een domoticasysteem voor uw woning dekkers elektriciteitswerken zoekt graag met u mee naar de meest comfortabele gebruiksvriendelijke en energiebesparende oplossing. Meer info algemene elektriciteitswerken verlichting videofonie parlofonie data domotica de.

Mededeling over Info over comfortabele verlichting

overslaan en naar de inhoud gaan infoydrive.be nl en infoydrive.be nl en over ons diensten wagenpark contact vraag een offerte aan ons wagenpark de nodige luxe comfort speciaal voor u ydrive kiest bewust voor de topkwaliteit en de uitstraling van mercedes. Zo bent u altijd zeker van stijlvol en aangenaam vervoer in een comfortabele luxewagen. Vklasse deze ruime zwarte luxeminivan voor zeven personen is onze standaardwagen. Het hoogwaardig afgewerkte interieur het ruimtelijke gevoel en de lederen zetels van deze vklasse vormen samen met de sfeerverlichting uw garantie voor een aangename rit. Passagiers koffers sklasse comfort is het sleutelwoord van deze zwarte berline Het scala van info over comfortabele verlichting De sklasse is het paradepaard van onze vloot. Deze wagen met lederen zetels en extra veel beenruimte biedt u optimaal comfort. Het is de idea.