Menu Sluiten

Etalageverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over etalageverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Etalageverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Etalageverlichting

welkom contacteer ons welkom te koop te huur nieuwbouw verkocht gratis schatting over ons contact vacature u bent hier te huur gt commercieel handel gt oostende alfons pieterslaan beschrijving perfect gelegen hoek winkel in drukke winkelstraat met veel bergruimte en afzonderlijk ingang in de zijstraat etalageverlichting voor uw firma op maat Volledig ingericht met etalage verlichting airco bureel en kelder. Deze winkel is onmiddellijk vrij. Voor een bezoek tel. .naar overzicht te huur in oostende alfons pieterslaan oostende winkel met bergruimte . Algemene beschrijving winkelruimte epc c cv pand bezichtigen meer informatie deel dit pand bekijk de ligging bekijk de ligging routebeschrijving bij immobilin vyva in oostende staat een professioneel team elke dag opnieuw voor u klaar De prijsbepaling van etalageverlichting Met jaar ervaring in vastgoed en een doorgedreven j.

home verlichting installatie videofonie automatisering domotica instagram free bootstrap templates verlichting electro crevits is uw perfecte partner bij de keuze van uw verlichting. Samen met fabrikant en leverancier verzorgen wij de lichberekening en de persoonlijke begeleiding voor uw projekt. De demonstratieruimtes van onze leveranciers staan dagelijks ter uwer beschikking voor een optimale en persoonlijke keuze. Zowel tuinverlichting winkel en etalageverlichting binnen en buitenverlichting. De juiste verlichting op de juiste plaats met een eigen aspect previousnextclose copyright electro crevits .

Notie over Etalageverlichting

.