Menu Sluiten

Directe Sfeerverlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over directe sfeerverlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Het gebruik van directe sfeerverlichting in uw winkel kan er voor zorgen dat u meer verkoopt.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Directe sfeerverlichting

home elektriciteitswerken domotica groene stroom contact privacy policy uw partner voor elektriciteitswerken mail ons elektrische verwarming accumulatieverwarming elektrische vloerverwarming verlichting elektriciteitswerken derde generatie zet elektriciteitswerken voort vr de tweede wereldoorlog zijn elektriciens in de regio nog schaars. Louis van mechelen is een van de weinige directe sfeerverlichting firma En hij moet zijn zaak al snel uitbreiden dus neemt hij personeel in dienst. Later stappen ook zijn zonen jef en frans in de zaak. Die laatste neem de bloeiende firma van zijn vader over in . En verzekert zo de toekomst van elektriciteitswerken van mechelen. Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwen elektriciteitswerken van mechelen wordt een autoriteit voor nieuwbouw en verbouwen. En maakt van een alomvattende service een erezaak. Een nieuwe mijlpaal in de bedrijfsgeschiedenis komt er als luk van mechelen zaakvoerder wordt van het familiebedrijf in . Expertise in elektriciteitswerken van onschatbare waarde databekabeling voor computernetwerken domotica en groene energie ze winnen sinds.

nl fr en home activiteiten projecten sheq partners vacatures contact projecten baggerwerken haven antwerpen vrijbaggeren nieuwe kaaimuur kanaaldok b aan het antwerpse kanaaldok b werd in opdracht van het havenbedrijf antwerpen een nieuwe kaaimuur opgetrokken. De ruim meter lange kaaimuur behoort tot de zwaarste van belgi en is geschikt voor een waterdiepte tot meter. De nieuwe kaaimuur zorgt ervoor dat er voortaan grotere en dieper gelegen schepen kunnen aanmeren. Ghent dredging baggerde de zone tussen de oude en de nieuwe kaaimuur en de zone vr de oude kaaimuur tot op een diepte van m taw. Firma aertssen onze partner in de tijdelijke handelsvennootschap verzorgde het droge grondwerk tussen de oude en de nieuwe kaaimuur. Over de hele lengte van de kaaimuur betekende dat een weggebaggerd volume van maar liefst miljoen kubieke meter. Te.

Kennisgeving over Directe sfeerverlichting

skip to content bel ons ..lmce zoeken naar atelier occasiemarkt contact zoeken naar mercedes glc m benzine bj. Oktober home autoverkoop verkocht mercedes glc m benzine bj. Oktober bel ons voor meer info vorige volgende mercedes glc m benzine bj Wat beogen we met directe sfeerverlichting Oktober technische fiche merk mercedes type glc m bouwjaar kilometerstand km carrosserietype deurs transmissie automaat brandstof benzine motorinhoud cc motorvermogen co g km emissieklasse euro kleur obsidiaanzwart metaalkleur beschrijving mb connect remote online hermes integratie smartphone smartphoneintegratie apple carplay smartphoneintegratie android auto obsidiaanzwart metallic lak achteruitrijcamera spoorpakket dodehoekassistent actieve parkeerassistent binnen en.