Menu Sluiten

Decoratieve Verlichting Oplossingen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over decoratieve verlichting oplossingen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Decoratieve Verlichting Oplossingen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Decoratieve verlichting oplossingen

collignon eng decoratieve verlichting oplossingen brengt meer op Over ons competenties bordenbouw hvac infrastructuur security amp networks tertiair middenspanning laadoplossingen voor elektrische voertuigen fexim referenties join us contact nl fr nl menu nl fr nl over ons competenties bordenbouw hvac infrastructuur security amp networks tertiair middenspanning laadoplossingen voor elektrische voertuigen fexim referenties join us contact homecompetentiesinfrastructuur infrastructuur wij zijn gespecialiseerd in het leggen van kabels pijpleidingen en ondergrondse leidingen maar ook in werkzaamheden met betrekking tot straatverlichting sportveldverlichting en decoratieve verlichting van de omgeving van gebouwen. Naast de elektrische laag of middenspanningsbekabeling is de afdeling infrastructuur verantwoordelijk voor de aanleg van telecom en glasvezelkabels en voor de aanleg van waterleidingen hdpe en gietijzer of gasleidingen hdpe. Wij helpen u bij de.

wie zijn we producten advies contact wie zijn we alp is een jong dynamisch bedrijf actief binnen het segment van de openbareverlichting aanverwante constructies en toebehoren. Wij bieden oplossingen betreffende stalen verlichtingspalen aluminium lichtmasten amp consoles. Voor zowel standaard masten decoratieve verlichtingspalen of oplossingen volledig op maat kunt u bij ons terecht. Lichtmasten vormen samen met het stadsmeubilair de uitstraling van ieder project ze bepalen de eerste impressie van iedere voorbijganger. Om tot een harmonieus en uniek karakter te komen bieden wij ook ensembles aan. Zo kunt u met het grootste gemak uw project een uniek en herkenbare toets geven De vergoeding voor decoratieve verlichting oplossingen Alp bvba kruisbilkstraat ieper infoalpbelgium.be t m f .

Gegevens over Decoratieve verlichting oplossingen

fr i nl toggle navigation home producten akoestische oplossingen led kader visuele communicatie papier architectuur stands diversen referenties contact papier architectuur drop paper dit lichte papier met brandwerendheidsklasse m is voorzien van glasvezel voor een goede dimensionale stabiliteit. Beschikbaar in wit en standaardkleuren. Drop paper is ideaal voor . Schermen en tussenwanden om uw ruimte in te delen en te scheiden terwijl u toch een zekere transparantie behoudt. De papieren scheidingswanden zijn akoestisch worden gesneden met laser zijn zelfstabiliserend licht en vouwbaar en ze zorgen voor een goede lichtverspreiding. . Plafonds verlaagde plafonds in honingraatvorm honeycomb in de vorm van parallel gespannen papier stroken drop stripe als velum smoke out of als dmaas. Ze zijn allemaal maskerend en brandwerend. . Lampen decoratieve verlichtingselementen van papier in diverse vormen en afmetingen met brandwerendheidsklasse m zelfstabiliserend staand of hangend. Kan met de verlichting aan de binnen.