Menu Sluiten

Centrale Monitoring Veiligheidsverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over centrale monitoring veiligheidsverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Centrale Monitoring Veiligheidsverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Centrale monitoring veiligheidsverlichting

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr merken teknoware het finse teknoware wordt door ons ingeschakeld als oplossing voor veiligheidsverlichting met een enorm lange levensduur. het is de absolute top inzake vluchtwegaanduiding en noodverlichting centrale monitoring veiligheidsverlichting vlug rendement lange levensduur met supercondensator teknoware ontwikkelde de innovatieve productlijn escap. Hierbij zijn de batterijen van de toestellen vervangen door supercondensatoren met een verwachte levensduur tot jaar De verscheidenheid van centrale monitoring veiligheidsverlichting Ter vergelijking bij een toestel met batterij moet deze om de jaar vervangen worden.op de hele escap productlijn wordt jaar garantie gegeven. duurzaam amp circulair supercapacitors bevatten in tegenstelling tot bat.

.

De discipline van Centrale monitoring veiligheidsverlichting

.