Menu Sluiten

Belichting Van Kunstcollecties

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over belichting van kunstcollecties kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Belichting Van Kunstcollecties

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Belichting van kunstcollecties

warning count parameter must be an array or an object that implements countable in home sbmz publichtml libraries cms application cms.php on line welkom bouwhistorisch stratigrafisch materieeltechnisch herbestemming plaatsbeschrijving inventarisatie conservatiewerken referentielijst thematische referentielijst verhuis kunstcollecties vooronderzoek verpakking bidstoel cartelklok glasservies mariabeeld portretbuste zilverwerk transport contact you are here home conservatiewerken conservatiewerken conservatie heeft tot doel een stabilisering en verbetering van de conditie van het object. Zowel de preventieve als de actieve conservatie is van groot belang. Niet enkel het stabiliseren is belangrijk ook de bewaaromstandigheden vragen een bijzondere aandacht belichting van kunstcollecties zorgt voor een snelle ROI De oorzaak van het probleem dient aangepakt te worden en er wordt gepoogd de optimale omstandigheden te creren zonder het object te manipuleren De diversiteit van belichting van kunstcollecties Hierbij zijn v.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr kunst amp cultuur kunst amp cultuur of u nu oplossingen zoekt voor het zo waarheidsgetrouw mogelijk weergeven van kunstcollecties de belichting van collecties in functie van een welbepaalde scenografie of oplossingen zoekt voor vitrinebelichting wij behandelen elk cultureel project met de grootst mogelijke zorg. musea amp kunstgallerijen door de jaren heen hebben wij een heel mooie referentielijst in belgische musea uitgebouwd. Van de belichting van permanente collectiestot tijdelijke tentoonstellingen binnen ons uitgebreid gamma vinden we vast een oplossing entillen we uw tentoonstelling op een respectvolle manier tot op een hoger niveau. kerken en sacrale gebouwen in sacrale gebouwen werken wij graag op .

Berichtgeving over Belichting van kunstcollecties

.