Menu Sluiten

Bedrijven Industriele Led Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over bedrijven industriele led verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Bedrijven Industriele Led Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven industriele led verlichting

spring naar inhoud menu home keukens trappen testimonials ons familiebedrijf ons familiebedrijf vacatures contact trap renovatie wij renoveren uw trap met een tredeovertrede systeem bedrijven industriele led verlichting zijn zeer populair Zonder kap of breekwerk vraag gratis prijsofferte trap bekleden tredeovertrede systeem linorex heeft voor u de geschikte oplossing het unieke tredeovertrede systeem. U bespaart hiermee extra kosten die het plaatsen van een nieuwe trap met zich meebrengt. Met het unieke tredeovertrede systeem krijgt u geen bouwwerf toestanden. Ons systeem is op bijna elke trap realiseerbaar. Wij bieden u de hoogste norm van duitse kwaliteitsmaterialen waardoor wij u een garantie van jaar kunnen waarborgen. Een bijkomend voordeel van ons tredeovertrede systeem u kan tijdens de werken doorlopend de trap betreden. Linorex haalt meer uit uw trap waardoor uw woning een meerwaarde krijgt. Foto galerij onze voordelen nieuw en exclusief uiterlijk industrile kwaliteit hdf laminaat antisliplaag zonder kap of breekwerk onderhoudsvrij verschillende hout en steen struct.

menumenu newmat bedrijf van spanplafonds en muren installatie van een spanplafond newmat proces technologien kwaliteitsgarantie vragen antwoorden certificaten documentatie oplossingen new mirodal akoestiek new mirodal flex led new mirodal full led new mirodal spiegel new mirodal doorschijnend particulieren slaapkamer een paars gelakt spanplafond een klassiek mat wit spanplafond een zwart spiegelend plafondeffect keuken een gelakt grijs plafond een mat wit spanplafond een rood gelakt plafond zwembad een gelakt wit spanplafond zwart gelakt plafond een beige gelakt spanplafond eetkamer een klassiek mat wit spanplafond een satijnwit spanplafond een klassiek mat wit spanplafond badkamer een reflecterend spanplafond verlichte muur met opdruk een doorschijnend spanplafond met achtergrondverlichting een gelakt grijs plafond woonkamer een gespannen plafond in abrikoos gelakte kleur een klassiek wit spanplafond een bedrukt spanplafond professioneel specificeerders je bent professioneel en je bent op zoek na.

Wat je wil weten over Bedrijven industriele led verlichting

bel of mail infoelgo.be toggle navigation elgo electrics home diensten realisaties winkel over elgo contact webshop over elgo de firma werd opgericht in en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een vennootschap met een aanzienlijk team van gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide klantenportefeuille. Het succes van elgo electrics is gebaseerd op betrouwbaarheid deskundigheid en flexibiliteit. We willen een degelijke partner zijn die een goede handelsrelatie met de klant nastreeft. In samenspraak met de klant wordt steeds gezocht naar de beste en voordeligste oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit. Door onze uitgebreide vakkennis en efficint samenwerking met leveranciers en producenten kunnen wij onze klanten steeds de beste prijs aanbieden bekijk onze keuze in bedrijven industriele led verlichting Met meer dan jaar ervaring in huis zijn wij specialisten in een groot gamma van elektriciteitswerken. Huishoudelijke installaties industrile projecten ledverlic.