Menu Sluiten

Bedrijven Energiezuinige Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over bedrijven energiezuinige verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Bedrijven Energiezuinige Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven energiezuinige verlichting

about voordelen referenties blog partners brainlit contact about voordelen referenties blog partners brainlit contact about voordelen referenties blog partners brainlit contact about voordelen referenties blog partners brainlit contact deze bedrijven zagen reeds het licht alles bedrijfsgebouw magazijn winkel parking buiten hotel traphal koelcel werf kantoor studie en advies sport verzenden bedrijfsgebouw time to relad in brugge loslashad in brugge is een nieuw sportmedisch centrum waar je onder begeleiding kunt trainen bedrijven energiezuinige verlichting voor meer omzet Het is een plaats waar je terecht kan voor kine … September hotel perfect licht mist zijn effect niet de speelhoek is de dienst kinderopvang van vzw effect en wil kinderopvang bieden met bijzondere aandacht voor kansengroepen. Diversiteit… September bedrijfsgebouw echte marktleiders kiezen voor goed licht. Betonma international is een echte industry leader in de betonsector. Actief in deze markt sedert optimaliseren ze processen voor hun klanten… September bedrijfsgebouw ecoheating comfort n duurzaamh.

publitroeven showroom prijslijst contacteer ons onze webshops reclame en belettering textielcataloog infopublimo.be belettering autostickers en car wrapping belettering vracht en bestelwagens raamfolie vrachtwagenzeilen en belettering raamstickers signalisatie reclameborden gevelreclame lichtreclame vlaggen en vlaggenmasten lichtkrant en led displays reclamezuil bewegwijzering veiligheidssignalisatie gevelletters en doosletters promotiemateriaal stoepborden werfborden parasols spandoeken roll up beursstand stickers graveren textielframes textielbedrukking promo en werkkledij grafisch ontwerp drukwerk signalisatie gevelletters en doosletters gevelreclame met lichtgevende letters in herentals maak gebruik van gevelreclame met lichtgevende letters om de naam of slagzin van je bedrijf in regio herentals er echt te laten uitspringen letterlijk dan. Maak je keuze tussen gevelletters of doosletters deze kunnen op verschillende ondergronden geplaatst worden eacuten worden professioneel afgewerkt voor een.

Sterke info over Bedrijven energiezuinige verlichting

tempolec producten catalogus video s configurator faq archives infos ecodesign pro ruimte fr nl zoekopdracht trefwoord jaar theben begonnen is alles in met de eerste schwenkschakelklok voor trappenhuizen die onze bedrijfsoprichter paul schwenk ontwikkelde zodat de verlichting in trappenhuizen niet continu brandt het eerste thebenproduct voor energiebesparing was geboren en leidde in tot de ontwikkeling van de succesvolle trappenhuisautomaat bdquoelpaldquo. Laquo benut de tijd zij gaat zo snel voorbij raquo deze regels uit goethersquos bdquofaustldquo liet paul schwenk in in de ontvangsthal van het nieuwe bedrijfsgebouw in de reinsburgstraszlige in stuttgart aanbrengen Extra uitleg over bedrijven energiezuinige verlichting Tijdschakelaars. Het idee van de energiezuinige trappenhuisverlichting is al in in het meesterstuk van paul schwenk terug te vinden. Innovatie door passie een succesvol familiebedrijf combineert het beste uit traditie en innovatie. Bij de opr.