Menu Sluiten

Aanbod Verlichting Voor Hospitality

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over aanbod verlichting voor hospitality kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Aanbod Verlichting Voor Hospitality

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod verlichting voor hospitality

hoofdnavigatie xxx nl fr producten vermogensbeveiliging geprefabriceerde stroomrails modulair amp verdeling distributie en industrile kasten bediening signalisatie amp bekabeling ups energiebeheer amp distributie schakelmateriaal installatietoebehoren smart home smart building kabeldraagsystemen wandgootsystemen vloersystemen energiezuilen en werkplekoplossingen data solutions veiligheid amp verlichting projecten circulariteit datacenter gezondheidszorg hospitality industrie infrastructuur kantoren onderwijs retail scheepvaart woningbouw support trainingen software amp schemas bim revitfiles technische assistentie verdelers calculatoren downloads brochures technische gidsen catalogi legrand magazine lastenboeken.

home producten indoor outdoor accessoires parasols windschermen outlet merken referenties hospitality corporate outdoor education leisure healthcare contact nl fr en referenties hospitality typisch cafmeubilair trendy inrichting van de bistro degelijk brasseriemeubilair stijlvolle designmeubels voor het betere restaurant of functioneel meubilair voor de feestzaal ons uitgebreid aanbod omvat het allemaal. Dankzij een ruime keuze stoffen en kunstleders personaliseren wij uw interieur. Wij vergeten ook de details en het maatwerk niet de beleving wordt immers gecreerd door het totaalplaatje aanbod verlichting voor hospitality schatting aanvragen Corporate het welzijn van de medewerkers wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Daarom denken wij graag out of the box bij de inrichting van een gezellige bedrijfskantine aangename vergaderruimte of inspirerende werkruimte. Omdat de eerste indruk belangrijk is bieden wij eveneens oplossingen voor de aankleding van het onthaal. Outdoor al jaar en dag is roex deacute terrassenspecialist van belgieuml. Samen met de markt is ook ons aanbod geeumlvolueerd. Vandaag zijn wij uw partner voo.

Inlichtingen over Aanbod verlichting voor hospitality

residentialshowroomoutlet projectsofficehealthcarehospitalityretailover onsmerkennieuwscontact projects office vandaag is de werkplek geen business as usual meer. Ons team creert dan ook gentegreerde fysieke virtuele en digitale platformen die stilte en stijl naar de werkplek brengen. We leveren meer dan meubilair we bieden totaalconcepten en begeleiden bedrijven bij de implementatie van een nieuwe manier van werken Enige aanwijzing over aanbod verlichting voor hospitality Dankzij een ruim aanbod eigentijdse kwaliteitsvolle en innovatieve design en projectmeubelen vullen we wacht en ontvangstruimten in alsook klassieke open en flexwerkplekken coworking spaces conferentie en seminariezalen en thuiskantoren. Onze vernieuwende totaaloplossingen creren een meerwaarde voor werkgevers en klanten.bekijk onze projecten healthcare met de nodige knowhow en dankzij een indrukwekkende track record in de zorgsector verlossen we de zorgsector van haar stigmatiserende grijze imago op vlak van interieurinrichting. Een combinatie van een gezellige i.