Menu Sluiten

Aanbod Verlichting Van Galeries

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over aanbod verlichting van galeries kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Aanbod Verlichting Van Galeries

Tuinverlichting | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod verlichting van galeries

wim bals schilderijen nieuws info ecatalogus over blog tv contact tips bij de aankoop van een schilderij door wim bals geen zin om te lezen luister naar deze blogpost via de player hieronder your browser does not support the audio element. Ik denk dat je het met me eens bent met de stelling de zoektocht naar een geschikt en betaalbaar schilderij is best lastig aanbod verlichting van galeries passend voor uw onderneming je wil een schilderij kopen waar moet je beginnen met wat moet je rekening houden en wat kost een schilderij volg deze eenvoudige stappen en het wordt een pak duidelijker De diversiteit van aanbod verlichting van galeries Op deze pagina . Spreekt het schilderij je aan . Laat je niet verleiden tot een print of reproductie . Neem je tijd . Extra middelen waar je ze niet verwachtte . Neem contact met de kunstenaar . Waarop is de prijs gebaseerd . Beslis voor jezelf . Geniet van je aankoop . Spreekt het schilderij je aan heb je.

.

Wat je wil weten over Aanbod verlichting van galeries

.