Menu Sluiten

Aanbod Verlichting Van Bruggen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over aanbod verlichting van bruggen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Aanbod Verlichting Van Bruggen

Verlichting | Tuinverlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod verlichting van bruggen

vse over ons onze markten en specialiteiten transportinfrastructuur tunnels water roads airports metro steden en leefgemeenschappen urban technics laadoplossingen voor elektrische voertuigen realisaties join us contact nl fr nl menu nl fr nl over ons onze markten en specialiteiten transportinfrastructuur tunnels water roads airports metro steden en leefgemeenschappen urban technics laadoplossingen voor elektrische voertuigen realisaties join us contact homeonze markten en specialiteitenurban technics urban technics een partner voor het dagelijkse beheer van hun steden het aanbod van vse is globaal op maat en evoluerend. Het heeft ambitie om alle de uitdagingen van een stad te integreren vanaf ontwerp tot onderhoud en richt elke oplossing module per module op leefomgeving mobiliteit netwerken patrimonium maar ook nieuwe diensten aanbod verlichting van bruggen rendeert op korte termijn Vse wenst een optimale werking van hun technische installaties te verzekeren via onderhoudscontracten voor lange termijn en kan een wachtdienst aanbieden vo.

cookies mogen we nietfunctionele cookies opslaan we verwerken deze en uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy policy accepteren weigeren infomaesiv.be home realisaties over ons contact offerte aanvragen realisaties home realisaties aanstraling voor historische gebouwen in hartje antwerpen in installeerden we nieuwe verlichting aan de eeuwenoude gevels op de grote markt. Drie jaar later zorgden we voor de nieuwe verlichting aan de toren van de o.l.v. Kathedraal ter ere van zijn jaar bestaan. De nieuwe verlichting is moderner met een witte kleur in plaats van geel maar is vooral energiezuiniger doordat het allemaal ledverlichting is. In plaats van sterke straling vanop afstand installeerden we lichtpunten dat is meer dan de oude verlichting op de toren zelf waardoor er een sterker spel van schaduwen en accenten ontstaat. Elk lichtpunt kan bovendien individueel aangestuurd worden dankzij het achterliggende computersysteem. O.

Bericht over Aanbod verlichting van bruggen

weekdagen .u tot .u en .u tot .u zaterdag .u tot .u zaterdag na u op afspraak of in de week na h op afspraak ben van bruggen home aanbod verkocht contact klik op de foto om alle fotos te zien. Audi a bouwjaar kmstand km cylinderinhoud . Cm vermogen kw pk brandstof benzine co g co km comb. Emissieklasse euro transmissie automatisch gemiddeld verbruik l km comb. l km stadsverkeer l km buitenwegen kleur exterieur zwart kleurtype exterieur stof zwart beschrijving verwacht audi a avant nieuw model in de prachtige prestige uitvoering met tal van zeer mooie optiexs. als nieuw btw aftrekbaar voor zelfstandigen. Fotoxs volgen tot jaar garantie mogelijk. Wij nemen ook uw huidige wagen over. Wettelijke garantie inbegrepen in de verkoopsprijs De handelswijze m.b.t. aanbod verlichting van bruggen ongeval vrije wagens. Carpass km certificaat gewaarborgde kilometers. Onafhankelijk diagnoseverslag. Eigen naverkoop dienst diagnose onderhoud vrije keuze voor onderhoud naverkoop.